• Megjelenés:
  2014. április 26.
 • Kiegészítő mérete:
  18 gyakori, 18 átlagos, 36 egyedi, 18 mitikus
 • Kulcsszavak:
  ŐSERŐ, TÖRZSSZÖVETSÉG, Alapszint-jelző
 • Formátum:
  Reneszánsz
 • Webáruház
  http://www.deltavision.hu/osok-ebredese/

Satralis születését számos mítosz övezi. Egyesek az Ófa ágak hagyatékának tulajdonítják a világot átszövő mágiát; mások az ősfajok viaskodásából eredeztetik a ma is látott kontinenst. Tény: a mai világot pusztító háborúk hozták létre.

A viszálykodás az aquirok, elfek és sárkányok harcával kezdődött. A világégést követően pedig az anurok és a kyrek csataterévé vált észak, majd az orkok megjelenésével borult fel a kényes egyensúly. A korok történelmét a népek szájhagyománya őrzi, saját nézőpontjuk szerint. Bizonyosság nincs, de az ősfajok viszálya máig él. Ha rajtuk múlik, az ősök ébredése újra lángba borítják az egész világot.

Tizenkilencedik kiegészítőnket 2014. április 26-án mutattunk be, “szélesvásznú”, megújult kinézettel. A Ősök ébredése kiegészítőben 90 lap jelent meg, melyből 18 gyakori, 18 átlagos, 36 egyedi, és 18 mitikus gyakoriságú. A csomag ezekből 1 db egyedi vagy mitikus, 3 db átlagos és 8 db gyakori, lapot tartalmaz, melyeket véletlenszerűen válogattunk össze. Mitikus gyakoriságú lapot átlagosan minden nyolcadik csomag tartalmaz.

Gyakori lapok

Átlagos lapok

Egyedi lapok

Mitikus lapok

Ősök Ébredésével együtt rotáló ultra lapok

(Az ultra lapok nem a kiegészítőhöz tartozó lapok, nem megszerezhetőek a kiegészítő megvásárlásával, kizárólag versenyzéssel megszerezhető lapok!)