• Megjelenés:
  2013. április 13.
 • Kiegészítő mérete:
  18 gyakori, 18 átlagos, 36 egyedi, 18 mitikus
 • Kulcsszavak:
  MOMENTUM, KÜLSŐ SÍK, MÚLTIDÉZÉS
 • Formátum:
  Reneszánsz
 • Webáruház
  http://www.deltavision.hu/idok-tengere/

Az idő tengerén mindegyik kor hullámot vet. Van amelyik birodalmakat mos el, mint cunami a hajókat, másik meg dagály módjára emeli fel azokat. Az idők kezdetére a legvénebb ősfajok sem emlékeznek, és még az istenek sem tudják, mikor lesz vége, ha véget ér valaha is. A por a talpunk alatt, az évszakok változása, a történeti fóliánsok mind azt bizonyítják: minden elmúlik, csak az idő marad örökkön örökké.

Jöjj és ragadd magadhoz a hatalmat, melynek mindannyian játékszerei vagyunk! Lépj át az idő szabta korlátokon, ám vigyázz mit teszel, hogy a múltad el ne pusztítsa a jövődet!

A M.A.G.U.S. kártyajáték tizennyolcadik kiegészítője 2013. április 13-án jelent meg először, majd “szélesvásznú”, megújult kinézettel 2014. október 25-én került újra kiadásra. Az Idők Tengere kiegészítőben 90 fajta lap jelent meg, melyből 18 gyakori, 18 átlagos, 36 egyedi és 18 mitikus gyakoriságú. Egy csomag ezekből 1 db egyedi vagy 1 db mitikus, 3 db átlagos és 8 db gyakori lapot tartalmaz, melyeket véletlenszerűen válogattunk össze. Mitikus gyakoriságú lapot átlagosan minden nyolcadik csomag tartalmaz.

Gyakori lapok

Átlagos lapok

Egyedi lapok

Mitikus lapok