• Megjelenés:
  2015. április 25.
 • Kiegészítő mérete:
  18 gyakori, 18 átlagos, 36 egyedi, 18 mitikus
 • Kulcsszavak:
  MENEKÜLÉS, MEGELEVENEDŐ, ELVADULT
 • Formátum:
  Korforduló
 • Webáruház:
  http://www.deltavision.hu/menekules-rualanbol/

A Menekülés Rualanból kiegészítő az Elátkozott Vidékre, a néven nem nevezhető borzalmak földjére kalauzol el. A romok között kísértetek bolyonganak, az elvadult dzsungel éjszakánként rémeket álmodik, időviharokban játszva újra a régmúlt csatáit…

Légy részese a kalandnak, ami a kyrek letűnt birodalmába, az Orwella mellé pártoló Rualan tartományba vezet! Kutass ötödkori ereklyék után, vágj át ezer akadályon, és győzd le a megelevenedő természetet! De mindig tartsd szem előtt, még a legrátermettebb csapat is szembenézhet olyan veszélyekkel, amik elől nem szégyen megfutamodni.

Hiszen a történetét csak az mesélheti el, aki vissza is tér a Tinolok árnyékából.

Huszadik kiegészítőnk 2015. április 25-én jelenik meg “szélesvásznú”, megújult kinézettel. A Menekülés Rualanból kiegészítőben 90 fajta lap jelent meg, melyből 18 gyakori, 18 átlagos, 36 egyedi és 18 mitikus gyakoriságú. A csomag ezekből 1 db egyedi vagy mitikus, 3 db átlagos és 8 db gyakori, lapot tartalmaz, melyeket véletlenszerűen válogattunk össze. Mitikus gyakoriságú lapot átlagosan minden nyolcadik csomag tartalmaz.

Gyakori lapok

Átlagos lapok

Egyedi lapok

Mitikus lapok