Jelentés

Mélyen tisztelt Nagymester!

Felderítő utam során több vidéket is bejártam, az árnyak között megbújva kémkedtem (hozzátenném eléggé nehezemre esett nem beavatkozni), milyen titkos fegyverei vannak ellenségeinknek és szövetségeseinknek. Ne feledd, eltelt fél év, az előző három a barbárokról, ervekről és amundokról lejárt, a megbeszélt új helyen keresd a jelentéseket!

 

 

1. Jelentés – Tiadlan

Mint azt eddig is láttuk, a dorcha is beszállt a háborúba. Sajnos nem ért el túl fényes eredményeket, így a saját testőrségét is a csatamezőre szólította. Így már harcedzett de törékeny teste nem lesz annyira veszélyben, hála az újonnan képzett Nisen-nid-to iskola tanítványainak, akik felesküdtek, hogy életük árán is megvédik úrnőjüket a komolyabb sérülésektől. Mindezt úgy, hogy a semmiből váratlanul ugranak a halálos csapás elé, az ellenfél nem is sejtheti tehát hogy a jól előkészített támadás mégsem lesz annyira hatékony. Ha a testőr jelen van, a Titkos Hadúr is hamarabb fordítja figyelmét a zajló csatákra, hamarabb és hatékonyabban fognak pusztulni a toroni és ugoni hadak.

1 MP Di’Mareni testőr
Tiadlani, a Nisen-nid-to iskola tanítványa
HARCMŰVÉSZ/Harcművész
2.szintű rend jellem pszi
Akrobatika, Lefegyverzés, Veszélyérzék
F:9 A:6 M:7
MOMENTUM
állandó képesség Gyors hatásként leidézhető.
[állandó képesség] Nem választható kezdeményező csapatba.
[állandó képességegyszeri képesség] Fel kell áldozni. Vien wri Darát célzó célpont akciólap sebzése 2-vel csökken.

 

2. Jelentés – Dwyll-únió

A dwoonoknak mindig is problémát okozott, hogyan legyen egyszerre egy helyen Ranga nagyúr, az Arany dicsőség, mindez Davalon falainak közelében. Erre egy zironi kovács lett a megoldás. Ez még kevés lenne a győzelemhez, szerencsére a mester nem csak a zászlóhordozáshoz ért, de a lunír felszerelésekkel is jól bánik. Már nem kell a szunnyadók csarnokait meglátogatni ahhoz, hogy egy ezüstlunír kard igazán gyilkos fegyverré váljon. Ezen felül mester ahhoz is ért hogy fondorlatosan a kisebb felszereléseket akár egy egész csata idejére eltüntessen, bosszantva ezzel az ellenfeleket hogy szeretett apróságaik ne legyenek a közelükben amikor a legnagyobb szükség lenne rájuk.

4MP Holdfény kovács
Zironi dwoon, Terseir leszármazottja, Ranil-hívő
PAP/Paplovag
1 .szintű Rend jellem pszi Szférák: Lélek, Természet
Hadrend, Heraldika, Lovaglás
F:8 A:6 M:7
VÖRÖS HADTEST
Jelenbe kerülésekor játékosa kikereshet Jövőjéből 1 Arany dicsőséget.
[állandó képesség] Játékosának lunír felszerelései Ezüst, Fekete, Hold, Kék, Vörös és Zöld lunírnak is minősülnek, és 1-gyel kevesebb MP-ért csatolhatók raktárból kalandozóhoz.
[1állandó képességegyszeri képesség] Célpont legfeljebb 1 MP-igényű felszerelés a tulajdonosa Cserepaklijába kerül.

 

3. Jelentés – Toron

A Sápadt légiónak mindig problémát okozott, hogy ne egy “mindent bele” támadást indítson, hanem kisebb egységekre bontva, apránként rombolja le ellenfele tornyait. Új irányt vett a sereg vezetése. Egy más jellegű taktikát alkalmazva az új calyemessir már a kisebb csapásmérő alakulatokat is támogatja. Ez rendkívül rossz hír Eatian homokban rejtőző seregeinek. Az újoncok képzésére is nagyobb hangsúlyt fektet a megváltozott szemléletű vezetés, ezért regrutákból sem lesz hiánya a légiónak.

6MP A Hold Árnyékát Vivő
Toroni kyr calyemessir, a Sápadt Légió seregeinek irányítója
HARCOS/VARÁZSHASZNÁLÓ Harcos/Boszorkánymester
4.szintű Halál jellem pszi
Hadvezetés II, Lefegyverzés, Taktika
F:9 A:7 M:9
FEKETE HADTEST
Ha MP-értékéért idézték le, akkor Jelenbe kerülésekor játékosa Sorába 1 A Sápadt Légió regrutája kerül pihenő helyzetben.
[állandó képesség] Játékosának kalandozóit ellenséges kalandozói képesség nem gátolhatja meg sorelhagyásban.
[1egyszeri képesség] A képesség sérült helyzetben aktivizálható. Pihenő helyzetbe fordul.

 

 

A nagymester eltöprengett. A jelentéseket olvasva a katonák képességeinek millió és egy lehetséges felhasználása futott át elméjén, a nyilvánvalótól a kevésbé nyilvánvalóig. Most már csak egy kérdés maradt: Vajon mennyit változtat a háború kimenetelén az újdonságok érkezése?

 

Szerezd be elsőként Veszprémben és próbáld ki magad!

 

Apostol