A Kék Hold Istene

Amhe-Ramun, a Kék Hold amund istene másodjára is kijátszotta az Ősi Egyezményt. Testet öltött Yneven, és seregével arra készül, hogy az egész világot sivataggá változtassa. Az egység és a háború Kékarcú istenének hadai leigázták a sivatagi dzsadokat. Akiket nem áldoztak fel istenüknek, azokat fanatizálták, hogy oldalukon küzdjenek az Ősi nép uralmáért. Egyedül a homoki elfek dacolnak az amund uralommal, újra és újra rajtaütnek ősi ellenségükön.

A Kékarcú fenyegetése valószínűtlen szövetségekbe kovácsolja dél népeit. Elsőnek Krán és Pyarron kényszerült békejobbot nyújtani egymásnak. Akik két évtizede még egymást ölték a Dúlás során, most egy oldalon kell küzdjenek. Gorvik és Shadon is kénytelen összefogni az amund horda ellen. Domvik és Ranagol országa a kezdetektől ellenségek, de most együttműködnek vagy elpusztulnak.

De elég lehet-e mindez egy testet öltött istenség megfékezésére? Mi a helyzet a néhány túlélő dzsennel? Valóban minden dzsad leigázott rabszolga? Elpusztítható-e egy isten, amely 23 testben létezik?

A Kékarcú Kiteljesedése választ ad ezekre a kérdésekre is. A Manifesztációs háborút bemutató kiegészítőnk 18 gyakori, 18 átlagos, 36 egyedi és 18 mitikus lappal jelenik meg, hogy képet adjon Dél-Ynev legnagyobb eseményéről, mely majdnem az egész kontinens sorsát megváltoztatta.

A Kékarcú Kiteljesedése tartalma

90 kártyalap, gyakoriságok eloszlása szerint 18 mitikus, 36 egyedi, 18 átlagos és 18 gyakori.

Egy csomag 12 véletlenszerűen választott lapot tartalmaz, gyakoriság szerint 1 egyedit vagy 1 mitikust, 3 átlagost és 8 gyakorit.

Átlagosan minden hatodik csomag tartalmaz mitikus lapot.

Gyakori lapok

Átlagos lapok

Egyedi lapok

Mitikus lapok

Promóciós lapok

Kékarcú Kiteljesedése kiegészítővel együtt rotáló ultra lapok

(Az ultra lapok nem a kiegészítőhöz tartozó lapok, nem megszerezhetőek a kiegészítő megvásárlásával, kizárólag versenyzéssel megszerezhető lapok!)

A Kékarcú Kiteljesedése munkálatainak vezetője

Magyar Máté

Gazdasági munkálatok vezetője

Sümegi Róbert

A tesztelés és a fejlesztés vezetője

Jabbah és Kiss Robin

Grafikai munkálatok koordinátora

Bodnár Balázs

A tesztcsapat főtanácsadója

Tihanyi Roland

Az illusztrációk látványvilágát és hangulati hátterét tervezte

Veszelszki-Dunai Bálint

IT Infrastruktúra

Dr. Szabó Tamás

A lapok tervezői és tesztelői

Bársony Tamás, Csörnök Tamás, Dr. Szabó Tamás, H adady Csaba, Kecskeméti Zsolt, Kiss Robin, Magyar Máté, Szabó Attila, Szabó Tamás, Veszelszki-Dunai Bálint

Grafikusok

Alapi Zsolt, Bodnár Balázs, Elena Bespalova, Horváth Zoltán, Karádi Ákos, Kiss János, Kiss Márton Gyula, Kovács Péter, Lossonczy Bazsó, Meszlényi Péter, Nagy Gergely, Nagy Levente, Pozsgay Gyula, Sánta Kira, Szendrei Tibor, Tikos Péter, Vass Richárd, Veres Máté

A tesztcsapat tanácsadói csapata

Kóczán József, Móré Dániel , Nagy Péter, Szántó Csaba, Tóth Dániel, Zámbó Balázs

A tesztcsapat írói tanácsadója

Wayne Chapman

Külön köszönet jár az alábbi embereknek

Andrejkovics Péter, Bérczi Zoltán, Dezső Csaba Péter, Dr. Doktor Dénes, Jávorcsik Norbert, Kovács Zsolt, Ligeti Péter, Monori-Kiss Szabolcs, Szabó Péter, Tóth Zoltán József