A világ közepe

Ki ne hallott volna a Erionról, a Városok Városáról?

Ahol a Fogadónegyed tavernáiban felhajtók kutatnak hozzád hasonló rátermett kalandozók után, az utcán pedig élő kalandorlegendák járnak. Ahol az Örömnegyed bordélyaiban világszép kurtizánokkal áldozhatsz a szerelem oltárán, miközben afrodiziákumokkal bódulhatsz mákonyos álomba. Ahol a Szórakozónegyed játéktermeiben Ynev összes szerencsejátékát kipróbálhatod, és egy szívdobbanás alatt válhat belőled dúsgazdag ember. Ahol a Kereskedőnegyed piacaira a négy égtáj minden zugából vándorolnak a kalmárok, és jó pénzért bármit beszerezhetsz.

De van Erionnak egy másik arca is.

Ahol az elővigyázatos kereskedő inkább testőrt fogad, az átutazó jobban teszi, ha megfizeti a jóhírű fogadók árát, a sötét sikátorokat pedig napszállta után messzire kerülik még a kalandozók is. Mert az éjszakai utcán bandák csapnak össze az alvilági uralomért, a gyanútlanokra tolvajok és rablók leselkednek, a városőrség pedig gyakorta néz félre. Itt az informátor történetének jobb utána járni, nehogy egy emberáldozó szekta tanyájára vezessen.  Itt szerencsésnek mondhatod magad, ha az olcsó utcalány csak az erszényedtől szabadít meg, a szikrafűnek hazudott ajzószer pedig másnap csak fejfájást okoz. Itt a kártyaleosztást sem csak a szerencse befolyásolja, és csak az együgyűek hiszik, hogy az aréna porondján mindig a jobb kardforgató marad talpon.

Pedig ez a város is Erion. A Bűn Városa.


Ha szeretnél többet megtudni a kiegészítőről, kövesd nyomon a bemutató kampányt a honlapon, nézd meg az illusztrációkból készült galériákat, és gyere el az Erioni éjszakák bontott paklis versenyére, ahol az elsők között próbálhatod ki az új lapokat!

A kiegészítő tematikája

  • Erion komorabb arcának bemutatása
  • A város negyedei, híres helyszínei, bűnszervezetei
  • Alvilág, bűnözés, korrupció
  • Új küldetés mechanika
  • “Urald a várost” – BEFOLYÁS, Arany, hovatartozás

Az Erioni éjszakák tartalma

90 kártyalap, gyakoriságok eloszlása szerint 18 mitikus, 36 egyedi, 18 átlagos és 18 gyakori.

Egy csomag 12 véletlenszerűen választott lapot tartalmaz, gyakoriság szerint 1 egyedit vagy 1 mitikust, 3 átlagost és 8 gyakorit.

Átlagosan minden hatodik csomag tartalmaz mitikus lapot.

Gyakori lapok

Átlagos lapok

Egyedi lapok

Mitikus lapok

Fullart lapok

Erioni Éjszakák kiegészítővel együtt rotáló ultra lapok

(Az ultra lapok nem a kiegészítőhöz tartozó lapok, nem megszerezhetőek a kiegészítő megvásárlásával, kizárólag versenyzéssel megszerezhető lapok!)

Az Erioni éjszakák munkálataiért felelős

Panyik Zoltán

Az illusztrációk látványvilágát és hangulati hátterét tervezte

Sümegi (Zargas) Róbert

A grafikai munkálatokat koordinálta

Bodnár Balázs

A lapokat tervezték és tesztelték

Csörnök Tamás, Kecskeméti Zsolt, Kiss Robin, Kriston Dávid, Magyar Máté, Panyik Zoltán, Sümegi (Zargas) Róbert

Illusztrátorok

Ábrai Barnabás, Bodnár Balázs, Kiss Márton Gyula, Matiscsák Tamás, Nagy Gergely, Nagy Levente, Pozsgay Gyula, Ruzsinszki Zsolt, Szügyi Gábor, Zelenák Anikó