Kincsvadászat helyett…

Még nem telt el egy hónap a lapkereső ismételt megújulása óta, de rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, amit hálásan köszönök! Az adatbázis sajnos még nem teljesen hibamentes, bár az elmúlt időszakban már több mint 100 jelentést feldolgoztam és javítottam az esetleges hiányosságokat, elírásokat. Pár hete már töröm a fejem, hogyan lehetne rövid időn belül még pontosabbá tenni az adatbázist és Mátéval végül a következő kampány mellett döntöttünk:

Hibavadászat

Mi ez?

A “Hibavadászat” kampány célja, hogy a Lapkereső felületén található Jelentés funkció segítségével a lehető legtöbb hibát feltárjuk és kijavítsuk. A kiadó hozzájárulásával van egy szerény nyeremény alap is, az első 10 legtöbb jelentést beküldő játékos a következő nyereményekben részesül:

1. 3 Lobogók Hatalma kiegészítő
2. 2 Lobogók Hatalma kiegészítő
3. 1 Lobogók hatalma kiegészít
4. 3 lap húzása a egyediket/ultrákat és Mitikusokat tartalmazó cseréimből
5. 2 lap húzása a egyediket/ultrákat és Mitikusokat tartalmazó cseréimből
6-10. 1 lap húzása a egyediket/ultrákat és Mitikusokat tartalmazó cseréimből

Mikor?

A kampány 2019 Júniusának utolsó másodpercéig tart.

Hogyan?

A lapkeresőben a lapokat egyesével megnyitva a Jelentés lapfülön az űrlapot kitöltve tudjátok a megtalált hibát/eltérést jelenteni. Fontos: Ahhoz, hogy a jelentésed beleszámítson az eredményeid közé, az első sorba írd be a 4 számjegyből álló regisztrációs számod vagy ID-d (A ranglistából ki tudod nézni, ha nem vagy benne biztos ). Ha egy hibát többen is jelentetek, természetesen az első játékos jelentése számít majd csak bele az eredményekbe. Azt, hogy egy lapon van-e már hibajelentés egyrészt a lista nézetben megjelenő kérdőjel jelzi, másrészt a jelentés űrlap tetején is látható, hogy hány feldolgozatlan hibajelentés érkezett az adott lapra.

 

Ha bármilyen kérésetek vagy kérdésetek lenne, továbbra is keressetek nyugodtan. Jöhet hibajelentés/javaslat/jókívánság, ami csak tetszik.

mk-kukac-spacebar.hu