Egységben az ERŐ!

A héten Ynev-szerte zászlót bontanak a hadurak, hogy odaérjenek Godora mezeire és összemérjék erejüket!

A vérre menő összecsapásokat ígérő ünnepnap, amelyet Pyarronban a Teremtő Akaratnak szentelnek, egyben emlékezés is, mindazokra, akik megalkották a szabályokat, elénk tárták Ynev csodáid, küzdöttek a megmaradásért, elhozták az Aranykort és közösséggé formálták a végtelenségig párbajozókat. Hősök ők, kiknek a példája csillagként ragyog és vezérel most is!

Az igazi Kiválasztott mindezek tudatában lép a csatamezőre, amely felett ezúttal egy ismerős arcismerős arc őrködik, felfedve valóját, hisz ő maga az ŐRTÁLLÓ NAGYOK KÜLDÖTTE!

Az ő párfogásáért küzdött minden tornyát bőszen védelmező varázsló, legendás küldetésekre kalandozókat felbérlő titokzatos megbízó avagy erősségeket ostromló hadvezér!

A Szándék napjaiban metsző északi szelet jósolnak Erion környékén, amely háborút ígér. Ideje hát felkészülni és összehívni a hűségeseket, akikkel váll-vállvetve szállhatsz csatába! Ne bízzuk zöldfülű újoncokra eme összecsapások eldöntését, a Manifesztációs Háborúban edződött hadtestekre lesz szükségünk!

A legutóbb a Kráni Tizenhármak és a Pyarroni Papi Szék kényszerű szövetségének potenciálját vettük górcső alá Kezdőknek áll Ynev a Két Játékos Kezdőkészlettel a párbajozásokba beszállóknak kedvezve. Nem torpanunk hát meg azon az úton, amely az Pálinkás László Emlékverseny új változatának megnyeréséhez vezet!

(ISMÉTLÉS! Korfordulós készletből tiltott lapokkal: Ófa ága, Mitikus lapok, Ultrák, Promóciós kártyák)

Továbbra is a kezdőkészlet fele avagy egésze után egy-egy csomag Kékarcú kiteljesedésével alapozzuk meg a seregünket!

A Gyakori-Átlagos sorra emeljük a tekintetünk, de most kissé nagyobb Egyedi erősítéssel számolunk. Toborzóink lovait ezúttal a Hétarcú Birodalma és az Árnyákháborúk dúlta földek felé irányítsuk!

KOVÁCSOLJUNK ÖSSZEFOGÁST AZ ISZONYAT ELLEN!

Domvik áldásával:

1 db Az összefogás terme egyedi ritkaságú
1 db Káosz-Vulak szentélye
1 db Ravenar bástyája

3 db Vágyak kioltója
3 db A Harmadik Arc lovagja
3 db A Negyedik Arc kirurgusa egyedi ritkaságú
3 db A Szent Légió lovagja egyedi ritkaságú
3 db Radovikánus fegyvermester egyedi ritkaságú
3 db Árnylidérc
3 db Kínokozó
3 db Hátbadöfés
3 db Pusztító őrjöngés egyedi ritkaságú
3 db Piszkos csel
3 db Mágikus térkép
3 db Ragály egyedi ritkaságú
2 db Rejtett utakon
2 db Délvidéki közepes pajzs

Az összefogás fő szószólója párbajhősnőnkpárbajhősnőnk lesz, aki kedvünkért még pajzsotpajzsot is ragad. Úrhölgyek mellé lovagokból sosem elég, főleg ha a Szent LégióbólSzent Légióból állnak mellénk és hordák tűnnek fel a horizonton (no meg a gyógyítás se jön rosszul). Ravenar szellemiségében megfér egy warviki nemeswarviki nemes is a sátrunkban, aki nem rest harcba szállni ha elesik egy harcostársa. Fontos hogy a győzelem érdekében ne legyünk restek pusztítani, hátba döfni és ragályt terjeszteni az ellenség táborában!

Az új Gorvik egységéért:

1 db Győzelmi oszlop
1 db Fayuma tábor
1 db Ravenar bástyája

2 db Radovikánus fegyvermester egyedi ritkaságú
2 db A Szent Légió lovagja egyedi ritkaságú
3 db A Negyedik Arc kirurgusa egyedi ritkaságú
3 db Abadanai menekült
3 db Gorviki lándzsás
3 db Élveboncoló egyedi ritkaságú
3 db Porvető
3 db Rövidkard
3 db Hátbadöfés
3 db Pusztító őrjöngés egyedi ritkaságú
3 db Piszkos csel
3 db Mágikus térkép
3 db Ragály egyedi ritkaságú
3 db Rejtett utakon

A fegyvermester itt még hatékonyabb munkát végez, hisz kardotkardot, sőt amundoktól zsákmányolt hadszerthadszert is kalandozóink rendelkezésére. Egy így felvértezett lándzsás vagy menekült már jól szolgálhatja az Élveboncoló bizarr művészetét. Ostromainknak így már nem lesz, aki ellenállhatna és mienk a végső győzelem!

Viszont nem kizárt, hogy szembetalálkozunk <em>Ordan bosszújával</em>Ordan bosszújával, akkor tágítsuk 60 laposra a paklinkat a jól bevált sivatagi harcmodorral: RablóhadjáratRablóhadjárat, Haláltánc heveHaláltánc heve, OázisOázis, SakáltaktikaSakáltaktika, Al-Fulani cselvetéseAl-Fulani cselvetése. A ráadás pedig a jelmondatunk jegyében teljen Összefogás az iszonyat ellenÖsszefogás az iszonyat ellen!

Igazán egyedivé pedig a királynőkirálynő kegyéből tehetjük paklinkat illetve ha az Egység elkötelezettjeitEgység elkötelezettjeit jó időben vetjük be!

 

Ynev feltörekvői! Ott a helyetek a legnagyobbak között! Ne rettenjetek meg tőlük! Legyetek elszántabbak, furfangosabbak és az asztalnál kíméletlenek, de a söntésnél nagyvonalúak!

Keressétek országszerte a lehetőségeket, de első lépésként gyertek el az Évzáróra (a 2019-es OKPB nyitánya, 4x-es szorzóval!), hisz ha nem vagytok benne a TOP50-ben nyílt sisakkal indulhattok a PLEV-en.

/Évzáró verseny 2018

Alapos hadiszemle és gyakorlatozás!

EZEK LESZNEK DIADALOTOK ALAPJAI!

 

Higgyetek a dalos hangú dzsadnak!

Abdzan al Hagmerk