DAKUL! DAKUL! DAKUL!

Hosszan nézte az elguruló fejet, amint az imént csapott le veszett hírű csatabárdjával.

 

Most állt össze a kép, hogy eddigi élete mi felé mutat. A LobogóA Lobogó felnyitotta szemét, hisz már most egy élő legenda, a K’Harkad kánja, akinek behódolt Meldakan büszke népe, miután megmászta a legmagasabb csúcsot és egy mesebeli szellemleopárddal az oldalán tért vissza, DE EZ MIT SEM ÉR!

8 MP Shruk Dakul
A K’Harkad-hegység keleti barbárjainak kánja, Fekete Hadúr
HARCOS/Barbár

Hiába vállalta hát, szinte gyerekként a száműzetést, nyomorult sorsú halászfalucskájából szörnyű tette után és vált a Vaynakok királyánakVaynakok királyának legyőzőjévé, az Óriásölő méltó hordozójává!? NEM! CÉLJA VOLT VELE A KEGYETLEN ATYÁNAK!

4.szintű Halál jellem
Harci láz, Pusztítás, Stratégia
F:10 A:7 M:8
IGAZ NÉV – Dakul kán

Próba volt faluja romjai felett tett esküje, hogy elpusztítja a Visneve dögletes mocsarainak aligátor-embereit. Töménytelen kiontott véren és kitépett zsigeren keresztül vitt az út a győzelemhez. Megnyugvást talált? NEM! KÖZELEBB KERÜLT, HOGY A LEGNAGYOBB KÁN LEGYEN!

Jelenbe kerülésekor játékosa Sorába annyi Őrjöngő korg kerül, ahány Barbár kalandozót irányít rajta kívül játékosa.

Hányszor képzelte el a csodákkal teli Tengeri Kígyó Barlangját, a Fherga-hegy mélyén, ahová csak hosszan víz alatt úszva juthat el a Kiválasztott! A Kilencedik ezt ígéri neki! HA KIÁLLJA A KÖVETKEZŐ KIHÍVÁST!

A Xirs Talwun démonaival való harcot…

Dakul jól tudja, hogy az Atyák áldása nélkül nem győzhet! Leutaril segítette világra, Tomatis tette kánná és Ramkir földjére kér bebocsájtást. Három épphogy világra jött élet az áldozat a Kesdan tavába fojtva, a K’Harkad magmájába elevenen elégetve és a Siel-t övező termékeny földbe elásva.

Viszont a Változó Atya hű gyermekei még így se nyithatnak neki utat a tiltott városba. Vérnek kell folynia az ősi törvény szerint, a démonok kezdeti örömére… Derekan harcoltak és szereztek méltó helyet az Égi Palotában, örökre egyesülve Szürke Másukkal. Dakul még irigyelte is őket kissé, de még ez se készíthette fel arra, ami ezután várt rá…

[1egyszeri képesség] Játékosának Barbár kalandozói PORTYÁZÁS-t kapnak a forduló végéig.
[egyszeri képesség] Játékosa feláldozza 3 megoldott küldetését. Célpont toronyszint megsemmisül.

 

Hogy miért meséltem mindezt el?

Azért, hogy amikor szombaton kezedbe veszed Shruk Dakul-t, ne csak értékeket, játékpotenciált és piaci árat láss a lapban, HANEM történetet. Érezd át ki áll melléd, amikor a Legendás tavernábanLegendás tavernában megcsörgeted a 6 MP-t tartalmazó szütyődet!

Dakul végre elfoglalja méltó helyét a M.A.G.U.S. kártyában!

A korábban méltatlanul nomádnak tituláltnomádnak titulált kán végre felfedi igaz valóját. No nehogy azt hidd uralhatod!

Lobogójával ő hajt rabszolgaságba téged! Hisz a vele elért győzelmek a legédesebbek! Hamar rabjává válsz majd az érzésnek, amikor az Őrjöngő korgokŐrjöngő korgok hada elárasztja a pástot és nem lesz sereg, aki megállna előttük, legyenek bár harcedzett fehér orkok, alattomos boszorkánymesterek, cselezgető ervek vagy bestiákat okádó Tharr templomok. MIND-MIND MEGROPPANNAK AZ IGAZI HORDA ELSÖPRŐ EREJE ALATT!

Persze a végső ostromok előtt szerelkezzünk fel és a hőn áhított gránitvadkan felkutatása közben gyűjtsük be csak a törpék hősi ragonjaittörpék hősi ragonjait. Persze mindeközben Dakul sem pihent és ha jól forgott a Kezünk, no meg összegyűjt némi Arany a dzsad pókfarmróldzsad pókfarmról, érkezése után a korgok mellé tegyük le Pusztító Atya “csodafegyverét”, pontosabban hogy a ragonok legyenek azzá.

 

Nem kérdés ezek után, hogy Fahrol, a sors és szerencse istene, továbbá Keh’ling, a halandónak született hadisten is a pártunkat fogja. Inkább csak az lehet kérdés, hogy hány véráldozatot tudunk bemutatni a szellemeknek a harcban!

Lehet, hogy a PRÓFÉCIA (“Aki megszerzi a négy ereklyét, egyesíti a három törzset és elhozza a fénykort!”) beteljesülésére még várnunk kell egy pár évet 😉 , de Orries és Taulraga kánságok gyors betagozása után, foglaljátok el helyeteket a Tengeri Kígyó Barlangjában és meg se álljatok Ifinig!

Dúljátok végig az elpuhult kereskedő városokat és Abaszisz nagykirálya nem fog tétlenkedni, hogy áthajózzon titeket Toronba, ahol hamar utat fognak engedni a hordának az Északi Szövetség felé. Krad irgalmazzon nekik!

Írjátok át a történelem nagy könyvét a ramagarokkal és vezérükkel Shruk Dakul-lal! Vonjuk fel a Dicsőséges Fekete Zászlókat és nyerjük meg a Zászlóháborút, úgy hogy többé fel se merüljön a Vörös Hadurakban a remény!

“…és beköszönt az áldott béke!” (egy nem toroni császár szavai) 😉

 

 

A hétvégén (2019.06.01.) két lehetőség közül is választhattok (már aki 😉 ), ahol bármelyik versenyre való nevezés egy Shruk Dakul-t ér! Helyszín: 10 Minutes Bistro&Cafe; Budapest, 1082. Futó u. 47-53. (a Corvin sétányon).

Részletek itt:

I. kiadói kezdőverseny

Kiadói kezdőverseny mellékversenye

 

Adzsan, a Kardtáncos

Darton igazságának hirdetője