Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Extrém Maratoni Bontott Kártyaverseny Kompolton, avagy 15 zászlóháború a kyr számmisztika jegyében

2019. július 13. 09:31-2019. július 14. 03:31

13005HUF

Időpont: 2019. 07. (július) 13. – szombat

Fontos: a részvételi szándékot előre kell jelezni (kalandorok kíméljenek) július 7-én este nyolcig a szervezőnek írt e-mailben, vagy személyes Facebook üzenetben (csak annyi kieget fogok rendelni, amennyi előregisztráció érkezik). A jelentkezéseket mindenképpen visszaigazolom.

A versenyt csak akkor rendezzük meg, ha lesz legalább 6 előnevező.

Helyszín: Kompolt, általános iskola (Fő u. 1+1.) – a termet a párhuzamos utcából, a hátsó bejáraton át lehet megközelíteni (a műfüves pálya és a tornacsarnok felől). (Az iskola Kál-Kápolna vasútállomástól kb. 1 km-re van.)

Nevezés: 9:31-től. Paklibontás: 10:01-kor. Kezdés: 11:01-kor.

A versenynek előre láthatóan vasárnap hajnali fél négy körül lesz vége.

Három bontott formátumú verseny kerül megrendezésre. Ezek közül 1+1 hivatalos, és egyszeres szorzóval számít az OKPB-be, a harmadik nem hivatalos, ráadás verseny.

A hivatalos versenyeken a fordulók száma a létszámtól függ. A harmadik versenyen annyi fordulót tartunk, hogy a három versenyen összesen 15 forduló legyen.

Az 1. verseny eredményhirdetése után 29+1 perc szünet lesz (új paklit kell összerakni).

A fordulók hossza 45 perc. Minden forduló után 15 perc szünetet tartunk.

A 3. verseny előtt 59+1 perc vacsoraszünet lesz (Vacsoráról mindenki maga gondoskodjon…Kaját két helyről is tudtok rendelni).

Nevezési díj: 13005 Ft/fő

Formátum: Bontott (Használható kezdő toronyszintek a bontottakon kívül: Küzdőverem, Győzelmi oszlop, Legendás taverna, Látomások barlangja.)

Paklibontásra minden nevező kap 11+1 Lobogók Hatalma kiegészítőt. Ebből a játékos által választott 1 bontatlan kiegészítő a díjalapba kerül az adott játékos nevével ellátva. Ezt a kiegészítőt az első verseny eredményhirdetésekor, első körben csak az a játékos választhatja, akinek a neve szerepel rajta. Ha helyette az egyik ultrát választja, akkor ez a pakli megy vissza a kiadónak. Ha viszont bontott kiegészítőt választ elsőre, vagy egy másik bontatlant, akkor onnantól kezdve szabad préda…

A díjalapba minden nevező után 3(+1) kiegészítő kerül. Ezek az első két verseny eredményhirdetésekor kerülnek kiosztásra a szabályok szerint 1 bontott és 1 bontatlan kieg formájában + az új ultrák.

A nevezők megkapják a verseny kitűzőjét.

A három verseny összesítése alapján az első három helyezett trófeát, és a „Zászlóháborúk Hőse” címet kapja. (A helyezések számát adjuk össze és a legkisebb összeggel rendelkező a nyerő. Holtverseny esetén a három versenyen szerzett pontok összege alapján állapítjuk meg közöttük a sorrendet, majd a másodlagos és esetleg a harmadlagos pontokat vesszük figyelembe – a legtöbb ponttal rendelkező a nyertes.)

Pakliépítési szabályok:

Az első versenyen 11 db bontott Lobogók hatalma kiegészítőből kell paklit építeni. A nevezőnek a bontás után el kell döntenie, hogy az Északi Szövetséghez (VÖRÖS HADTEST, erv, dorani, Rongyos, tiadlani, dartonita, dwoon, ilanori, tarini, Titkos Szekta tagja), vagy Toron és csatlósaihoz (FEKETE HADTEST, toroni, orwellánus, abasziszi, korg (barbár), enoszukei, ediomadi, alidaxi)  tartozó kalandozók kerülnek-e a paklijába. (A Bőreváltó és Az Erm Roncas bérvadásza mindkét oldal paklijában használható.)

A +1. versenyen a díjazásként kapott kiegek lapjait, illetve az ultrákat is be lehet építeni a pakliba. Ebben a fordulóban váltani kell az Északi Szövetségről Toronra és fordítva.

A harmadik, nem hivatalos versenyen mindkét hivatalos versenyen kapott díjak is felhasználhatók a pakliépítéshez a 11 bontott kieg. lapjai mellett és nincs megkötés a kalandozók hovatartozását illetően….  A jellemellentét szabálya nem érvényes ezen a versenyen.

A verseny után, ha valaki szeretne pihenni a hazautazás előtt, akkor lesz rá lehetősége, de „nomád” körülmények között (saját hálózsákot kell hozni, matracot tudunk biztosítani, zuhanyzási lehetőség nincs) Természetesen lehet maradni kártyázni is, vagy csak beszélgetni. Ha lesz rá igény, akkor reggel nyolcig tartjuk a frontot…

Infó: Tóth Antal Attila, 30/1843945, luke.skywalker072@gmail.com

 

Részletek

Kezdés:
2019. július 13. 09:31
Vége:
2019. július 14. 03:31
Összeg:
13005HUF
Esemény kategória:

Helyszín

Kompolt, iskola
Fő u. 2.
Kompolt, Heves megye 3356 Magyarország

Szervező

Tóth Antal Attila
Telefon:
+36-30/184-3945
E-mail:
luke.skywalker072@gmail.com