Vérben úszva

Az elhanyagolt anur faj egyik témalapja mutatkozik be, és személy szerint nekem a téma legerősebb lapjának tűnik akciólapfronton, pedig ez a lap átlagos gyakoriságú.

Anur tombolás

Minden akciólap fegyver a kezünkben és minden akciólap az ellenfélt fenyegeti. Nem volt még olyan akciólap ami nem csak az ellenfélt szedte darabokra, de bennünket is segített, a mai naptól ez megváltozik.

Az anurok vérszomjas ragadozókká alakulnak ha a szükség úgy hozza, mire ez a cikk napvilágot lát , már legalább egy anurral találkozhattatok. Az oroszlán ugrása nagy táp lesz, de ez a lap viszont olcsón fog ütni és adni is fog valamit plusszban a befektetett manáért. Bemutatkozik a Marcangolás.

1 MP Marcangolás Fejvadász, Gladiátor, Harcos
ID: Pillanat AT: Támadás F: Harc Sebzés: 2
Pusztakezes támadás
Ha leidézője anur kalandozó, akkor kerül rá 1 Alapszint-jelző.

Lehetőségek

Mint látható a 2 seb mellett egy alapszint-jelzővel is gazdagodunk, ami mondjuk Szintlépéssel, Teremtés korral és hasonló alapszintjelzős témákkal nagyon felértékelődik. A perverzek a Szóval Szólók Pricomturja – Derah-Gat Szekta vonalon is elindulhatnak, de mégis én az anurok mellé szeretem ezt a lapot a legjobban, hisz az anurok alaptémája is az alapszint-jelzőre épül.

Összhatás

A kép annyira beteg mint nagyon kevés dolog eddig, és full grafika” még jobban kiemeli a a lap vérengző mivoltát Zubály képe szó szerint mestermű. A lap ereje és hatása csillagos ötös, személy szerint a marcangolás lesz az egyik olyan lap a kiegészítőben ami sok-sok játékos örömét okozza majd. Aki szereti a harcolós paklikat az anurokat, vagy az epikus jeleneteket annak a Marcangolás nevű kártya és ezáltal az a hangulat amit ad az kötelező lesz.

Tapasztaljátok meg az anur téma mesteri akciólapját, sok sikert a témához, kellemes napot.

És ne feledjétek, Április 26-án Ősök ébredése bontott paklis verseny, ahol játék közben is megismerkedhetsz az új lapokkal!
-Aquir”