Új sheriff van a honlap mögött

Milyen sheriff?

Na jó, ez azért egy kicsit túlzás. Mindenesetre lehetőséget kaptam rá, hogy megcsillogtassam rátermettségemet a kártyával kapcsolatos informatikai fejlesztések területén. A budapestiek közül valószínűleg sokan ismertek már, de akinek ismeretlen lennék álljon itt egy rövid bemutatkozás.

Ki vagyok én?

A név helyére Dr. Szabó Tamás van a személyimbe írva és 1997-ben találkoztam először a kártyával. Mivel 13 évesen relatív kevés önálló jövedelemmel bírtam, ezért nem voltam komolyabb gyűjtemény birtokosa, viszont az elmondható, hogy 1997 óta nem volt olyan időszak, amikor ne lett volna legalább 1 kártya a birtokomban. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez hosszú ideig egyetlen premier kiadású Alyr ArkhonAlyr Arkhon volt, ami az íróasztalom felett lévő parafatábla díszítésére szolgált. Ha jól emlékszem, 2013 őszén csöppentem vissza a játék világába néhány kisebb gyűjtemény felvásárlásával. Egy általam zseniálisnak gondolt törpe paklival el is látogattam a néhai Cantinába, ahol a nagyok hamar letörték a szarvaimat. Makacs jószág vagyok, úgyhogy újra és újra felbukkanok a versenyeken és néha már nekem is sikerül komolyabb borsot törni a tapasztalt rókák orra aláborsot törni a tapasztalt rókák orra alá.

Mik a terveim?

Fontos megemlíteni, hogy a szabadidőm szűke miatt első körben ez egy próbálkozáspróbálkozás. Kipróbáljuk egymást, megnézzük, mennyire gyümölcsöző az együttműködés, és ha sikersztori születik, akkor megyünk tovább. Tervek azért vannak és ezeket meg is osztom veletek. A figyelmemet három fő dolognak szeretném szentelni. Ezek közül az első és legfontosabb a ranglista minél hamarabbi életre keltéseéletre keltése. A második és nem kevésbé fontos a meglévő honlap karbantartása és fejlesztése. A harmadik pedig, egy dedikált sorsolóprogram készítése.

Ha bármilyen kérésetek vagy kérdésetek lenne az oldallal kapcsolatban keressetek nyugodtan. Jöhet hibajelentés/javaslat/jókívánság, ami csak tetszik.

mk-kukac-spacebar.hu