Toroni jelentések

Toroni jelentések

– Egy ügynök naplója –

I. Jelentés

Tisztelet megbízóm,
Jelentem, mindezidáig a tervünk a megfelelő ütemben halad. Cyrras Hwen-Meysrer famort és udvartartását a szövetségeseink sorában tudhatjuk. Beleegyezett feltételeidbe, bár egyelőre nem bizonyította megbízhatóságát. Biztos vagyok azonban abban, hogy a körülmények rá fogják kényszeríteni a paktum rendes betartására. Tegnap éjjel már az ő udvarházának titkos szobájában tartottuk meg a tájékoztatót a kémhálózat tagjaival.

Karvaly”

II. Jelentés

Tisztelet megbízóm,

Hatalmad árnyéka ismét hosszabbra növekedett. A Cyrras famor anyagi támogatásának és diplomáciai készségének hála újabb jelentős támogatóra tettünk szert Devitas Es-Hyrriam flottagróf személyében.
A concitator jóvoltából harci kapacitásunk és erőforrásaink megnövekedtek. Ennyi jelentős és befolyásos személy segítségével egyre biztosabb a terveink sikere.
Jövő héten rátérhetünk a felkészülés legfontosabb részére.

“Karvaly”

III. Jelentés

Tisztelet megbízóm,

Újfent remek hírekkel szolgálhatok.
Az általad rendelt teremtmények közül maradéktalanul befogták és összetoborozták ügynökeink kapcsolataikon keresztül. Egészséges és életerős rukh madaraid egyre engedelmesebbek a rájuk bocsájtott mágiának köszönhetően, az ogárokat pedig elég rendszeresen itatni.
Némi zsarolás és fenyegetés árán az általad megjelölt Toronban rejtőző vámpírfészket is a szolgálatodba kényszerítettük.
Ellenfeleidnek rengeteg kellemetlen meglepetésben lesz részük, ha életedre törnének.

“Karvaly”

IV. Jelentés

Tisztelet megbízóm,
Nagy örömömre szolgál, hogy győzelmed megpecsételéseként sikerült szövetséget kötnünk a nevedben a Kárhozott néppel. Sötét orgyilkosokat küldenek a szolgálatunkba cserébe a családod által őrzött átkozott varázstárgyakért.
Képességeiknek hála a sötétség síkjának teremtményeit is fegyvereink között tudhatjuk.
Emellett mesterkedésük még tovább nehezíti a célpont mágus ténykedését amíg végleg fel nem készülünk, hogy megsemmisítő csapást mérjünk szánalmas varázstornyára.
Dicsőség legyen a neved!

Hű szolgád:

“Karvaly”

Krad-szentély
Ófa gyökere
Gilron-szentély
– Káosz-Huvargh oltára
– Famor udvarháza
– Világítótorony

4 Famor
4 Udvari agitátor
2 Flottagróf
4 Királyvámpír
4 Kárhozat terjesztője
4 Teremtés kora
4 Szintlépés
4 M.A.G.U.S. szerzetes
4 Császári kémhálózat
4 Mulandóság
4 Calowyn ragyogása
4 Fler
4 Rukh madár
4 Vámpír úrnő
4 Gullagor csatabárdosai
2 Lumineshel

– Liborion –