Sötétség gyermekei termékinformáció

A KIVáLASZTOTTAK, a M.A.G.U.S. KáRTYAJáTéK immár 13 éve folyamatosan frissülő stratégiai játék, melynek háborúit mágiával és acéllal vívják és sorsukat együtt formálják a mágusok és a kardforgatók.

Sötétség gyermekei – első megjelenés: 2010. október 9., Budapest bontott paklis verseny
Alászállunk a mélységbe, a Sötétség gyermekeinek birodalmába. Vérszívó vámpírok, magukból kivetkőzött vérfarkasok, emberáldozatot követelő szekták, mészárlásra teremtett orkok és árnyékként mozgó élőhalottak vadászmezeje ez. Velejéig romlott szörnyetegek, lelkükben megfeketedett árnyak, kegyetlen gyilkosok lesnek ránk minden repedésből. A telérek mélyén mohó törpék ásnak, lelküket őrült démonok pokoltüze várja. átkozott kincsekért vállalnak öldöklő harcot, vagy kétségbeesetten menekülnek a kárhozat folytogató marka elől. Az éjszaka rémei között ott járnak az álruhás hősök, akik szembeszegülnek mindennel, amit a Sötétség gyermekei képviselnek. Ezért nagy árat kell fizetniük: lelkük tisztaságát, elméjük épségét, saját és társaik életét kockáztatják. Tapasztalatból beszélek: kockáztattam, és szinte mindent elvesztettem. Már egyedüli élőként haladok, a mögöttem hagyott holtak szellemeivel a nyomomban. Egy cél lebeg csak a szemem előtt: megszerezzem Sahred könyvét, és visszahozzam elhullott társaimat legalább a létezés határmezejére. Akkor legalább nem fognak többé kísérteni.”

Szalagcímek a tartalomból
– élőholtak lepik el a városokat. Az éjszakát csak a telihold fénye világítja be, ami hamis biztonságérzetet ad. Ez ugyanis nem a béke, hanem a Vérfarkasok, Vámpírok és Vámpírurak ideje.
– Tyrrano alattvalói rombolják a törpék tárnáit.
– Tier nan Gorduin visszatér!
– A Sötét térítő kiterjeszti szárnyait Rowon kapuira.

Termékinformáció
Ajánlott fogyasztói ár: 1090 Ft.
Kiegészítő lapszáma: 54, ebből 18 gyakori, 18 átlagos, 18 egyedi.
Egy csomag tartalma: 7 gyakori, 4 átlagos, és 1 egyedi.
Ajánlott bontott paklis formátum: 6 csomag Sötétség gyermekei pakliból, 40 lapos minimális paklimérettel.
Ajánlott draft formátum: 4 csomag Sötétség gyermekei pakliból, 30 lapos minimális paklimérettel, 6 fős draftasztaloknál.

Gyere el a budapesti bontott paklis versenyre 2010. október 9-én reggel 10 órakor a Fanyűvő étterembe, majd vegyél részt a városod bontott paklis versenyén is októberben. A pontos időpontról érdeklődj a boltosnál illetve a versenyszervezőnél!
Novemberben és Januárban draftversenyek lesznek országszerte. Vegyél részt minden idők legjobb M.A.G.U.S.-os draftjain. A Sötétség Gyermekei annyi kombinációt tartogat számodra, hogy a változatosság, stratégia, és egyéni pakliépítés egyszerre garantált! Minden egyes draft más élményt nyújt! és ne feledd, minden hivatalos versenyen részt vevő játékos ajándék lapot kap!

További információért látogass el naponta a Sötétség gyermekei főoldalra!