Sárkány ellen sárkányfű

Az óidőkben, az eget repülő hajók szelték, és még hemzsegtek a világban az aquirok és a sárkányok. Ekkor még szinte minden lény rendelkezett az od ajándékával. Vérükben lüktetett a hatalom, és egymásnak is nehezebben ártottak szavaikkal.

Ám voltak nagyon hatalmas, rettegett lények akik sokkal hatékonyabban használták nyelvük hatalmát mint mások, és tömegeket taszítottak nemlétbe gyilkos igéikkel.
Az ilyen lények sokszor kerültek szembe egymással, és rengetegen hullottak el a nagy fajháborúk féktelen viharában.

A hatalmasabb, nagy nevű sárkányok, akik az elfek oldalán szálltak harcba kisebb sárkány különítményeknek parancsoltak. Ezek a harcosok bármikor készen álltak életüket áldozni feljebbvalóikért vagy vezetésük alatt aquirok hadait megsemmisíteni.
A legderekabb segítői nem másnak, mint a hatalmas Hishíquornak voltak. Hősiességükről még ma is énekek és versek szólnak.

3 MP Hishíquor harcosa Csatolhatóság:Toronyszint/Küldetés

Másodkori sárkány

SZÁM:1 TÁMADÁS:12 SEBZÉS:5

[Xállandó képességegyszeri képesség] Semlegesít célpont hatalomszót. X egyenlő a hatalomszó MP-igényével.

Íme egy újabb praktikus sárkány bestia hatékony nagy sebzéssel és még hatékonyabb alternatív felhasználással. Az Ősök Ébredése több hatalomszót is hoz magával,és emelkedik az olyan hatások száma is, melyek a leghalálosabb akciólap-típust erősítik.

Ebben a környezetben bizony szükség van egy olyan lapra, mint a harcos. Nemcsak a kiegészítő sárkányos lapjai mellé passzol, hanem aquirok ellen is kifejezetten hasznos.

Ideális támogatója nagy sárkány kalandozóknak, és remekül használható együtt vezérével Hishíquorral, vagy a sárkányok jó barátjával: Nagy Vordakkal.
Alternatív felhasználása mellett az egyik legerősebb sebző bestia is lesz ajátékban, amit egy Mitikus ritkaságú laptól el is várhatunk.

– Liborion –