Az első, és ezáltal hagyományteremtő kiadás, mely kezdetétől fogva egy téma köré építve született, formálódott, így önmagában is kerek egészet alkot. Az első olyan kiegészítő, amely lap hozzáadása nélkül is játszható mind frissen bontott versenyeken, mind baráti játékban.

Meggyőződésünk, hogy ilyen jellegzetes témák felkarolásával lehet legjobban megragadni a világ hangulatát, amiben a béta tesztelőkkel való beszélgetéseim is megerősítettek. Külön köszönet az egri öregfiúknak, és a szegedi tesztelő csapatnak, a számtalan ötletért, tesztelésért. A Sötét együttállás az ő munkájukat is dicséri, ők azok akik vették a fáradságot, és a bátorságot, hogy beleépítsék Ynev-képüket a játékba.

Más szempontból is hagyományteremtő a Sötét együttállás. Visszatért a Boros-Szikszai szerzőpáros a Mágus világába, akik a kiadás talán leginkább várt lapjának, a Haláladónak a grafikáját szolgáltatták. Új időszak kezdődött, a Sötét együttállás csak a kezdete egy folyamatnak.

Most pedig lássuk, mit takar a Sötét együttállás elnevezés. Készüljetek fel régmúlt korok, és birodalmak látképére! A Sötét együttállás, minden korban bekövetkező, mégis ritka asztrológiai esemény, amikor könnyebb az idézőmágia használata, és a sötét praktikák alkalmazása. Vészterhes időszak ez minden hatalom életében, hiszen könnyen eluralkodhat a káosz, és romlás, ami Orwella eljövetelekor is bekövetkezett.

Bepillantást nyerhetünk a Gra-Tinoli Csatározásokba, ahol orkok küzdöttek kyr Pusztítók ellen, és a csata végkimenetele hajszálon múlt…

Gyakori lapok

Átlagos lapok

Egyedi lapok