• Megjelenés:
    2009. április 18.
  • Kiegészítő mérete:
    24 gyakori, 24 átlagos, 24 egyedi
  • Egy csomag tartalma:
    7 egyedi, 14 átlagos, és 22 gyakori lap
  • Formátum:
    Reneszánsz

Doran varázslói

Doran varázslói korábban mindig egy szövetségi rendszer oldalán léptek háborúba. Most azonban olyan veszély fenyegeti a dorani nagytanácsot, melyre egyedül kell válaszolnia. A rejtőzködő ellenséggel a szövetség hadseregei tehetetlenek. Minden veszélyről Alyr Arkhont, a kémhálózat vezetőjét értesítik, és ő az is, aki vezeti a varázsló csapatokat a titkos misszióba. Sikerrel jár Doran küldötte, vagy megtizedelve térnek vissza a mágia városába? Légy Te a nagytanács vezére, és irányítsd magad a varázslók küzdelmét!

Feketerendi lovagok

Dequator Marses, Ynev világának leghíresebb költője; ugyanakkor egy rettegett, és titkos tagokból álló lovagrend vezetője. Ezúttal nem portyázásra, fosztogatásra, hanem nyílt harcra szólítja fel híveit, akik soha nem látott fekete seregként lepik el a tartományokat. Ki az igazi ellenség? Egyedül csak ő tudja, amíg seregei élén meg nem küzd a legnagyobbakkal. Ez a harc kétesélyes. Rajtad múlik, győzelmet aratnak-e a feketerendi seregek, vagy a nagy Marses, és csapatai vesztesen vonulnak vissza rejtekükbe.

Minden Legendák kiegészítő 43 lapot tartalmaz és egy darab (bármelyik) csomagot kibontva máris egy játszható, kész paklit kapsz! Mindegyik csomag 7 egyedi, 14 átlagos, és 22 gyakori lapot tartalmaz. Ezek közül minden gyakoriságból 3-3 lap fix, a többi lap véletlenszerűen kerül bele a csomagokba, tehát minden csomag egyedi lesz.

Gyakori lapok

Átlagos lapok

Egyedi lapok