Gyepűvidék

Ynev világán van egy hely, melyre a hatalmas Kránbérc veti árnyékát, s két hadúri tartomány: Har Huddath és U’Cheol közén terül el. Egy hely, ahol meghúzhatják magukat az eltűnni vágyók, és harcban érdemelhetik ki az előrelépés jogát a kiemelkedést keresők. A Fekete Határ innenső oldalán csak úgy emlegetik, hogy a GYEPŰVIDÉK! A kiegészítő lapjain Raoul Renier Pokol című regényének hősei és történései elevenednek meg. Kapj hát lóra, légy társa a Büyüknek vesszőfutása során, vezesd sikerre a Három Sas és az Öt Daru Népének egyesített lovashadát, ismerd meg Yuphras lakóit, vagy teljesítsd be Daha’ak fogadalmát, és légy Te a Kiválasztott!

A Gyepűvidék tartalma

A Gyepűvidék kiegészítő 130 lappal, gyakorisági eloszlás szerint 36 gyakori, 36 átlagos, 36 egyedi, 18 mitikus, 4 ómen lappal jelenik meg.
Egy csomag 9 db véletlenszerűen választott, gyakoriság szerint 1 db mitikus vagy egyedi, 2 db átlagos és 6 db gyakori ritkaságú lapot tartalmaz. Minden 108 kiegészítőben található továbbá 1 ómenlap vagy 1 fullart kiadású lap is.
Átlagosan minden hatodik csomag tartalmaz mitikus lapot.

Gyakori lapok

Átlagos lapok

Egyedi lapok

Mitikus lapok

Promóciós lapok

Ómen lapok

Fullart lapok (Korfordulón nem használhatóak)

A Gyepűvidék kiegészítővel együtt rotáló ultra lapok

(Az ultra lapok nem a kiegészítőhöz tartozó lapok, nem megszerezhetőek a kiegészítő megvásárlásával, kizárólag versenyzéssel megszerezhető lapok!)

A Gyepűvidék kiegészítő munkálatainak vezetője

Magyar Máté

Gazdasági munkálatok vezetője

Vigasz, Magyar Máté

Operatív menedzser és lektor

Jabbah

A tesztcsapat írói tanácsadója

Heidel Dan

A tesztelés és a fejlesztés vezetője

Petus László és Tóth Zoltán József

A Gyepűvidék munkálatai során a szabályrendszer egységesítését végezte

Csörnök Tamás, Kiss Robin és Nagy Péter

Grafikai munkálatok koordinátora

Bodnár Balázs

Az illusztrációk látványvilágát és hangulati hátterét tervezte

Szabó Attila

IT Infrastruktúra

Dr. Szabó Tamás

A lapok tervezői és tesztelői

Bérci Dániel, Csiger Ádám, Csécsei Gábor, Csörnök Tamás, Harsányi András, Horváth Béla, Kecskeméti Zsolt, Kiss Robin, Magyar Zoltán Máté, Nagy Péter, Petus László, Szabó Attila, Tóth Dániel, Tóth Zoltán József