Pillantások a jövőbe 1. – Sötétség

1. A kreatúra vészjóslóan közeledett. A valóság törvényeit meghazudtoló sebességgel és ügyességgel mozgatta irdatlan fémtagjait. A kyr harcos csak egy valamit tudott biztosan ellenfeléről: Azt, hogy nem élőlény. Dawa őrült lángelméi ezúttal túlszárnyalták minden eddigi próbálkozásukat. Nem volt többé menekvés, és a szörny pengéi halálos pontossággal csaptak leáldozatára.

2. A tapasztalt tolvaj elégedetten eresztette le széles pengéjű kardját. Ellenfelei két dologra nem számítottak. Arra, hogy előbukkan, és arra hogy a sírrabláson túl a víváshoz is van tehetsége. Végre eljött az ideje a jól megérdemelt jutalmak begyűjtésének.

3. A fehér hajú nemes elégedetten vizslatta kémei jelentését. Már csak hátra kell dőlnie és várnia. A vesztegetéseknek és rosszindulatú pletykáknak köszönhetően a rivális család nem tudta saját intrikáit megfelelően kiaknázni. Nem telik el sok idő és elvesztik minden tekintélyüket. No meg persze a vagyonukat.

4. Suang dühös volt. Menekülnie kellett. Pedig olyan egyszerűnek tűnt az egész. Csak néhány portyázót kellett volna egyenként eliminálnia, de a rohadt szörnyetegek összetartottak, és úgy nem bírt volna velük. Hiába a mesterkard. A csaknem mezítelen és fegyvertelen harcosok ellen esélye sem volt így, hogy azok falkában járnak.

– Liborion –