Óvakodj a törpétől!

Sugró bölcsessége átitat mindent. A köveket, az ásványokat, a megfoghatót és a megfoghatatlant.
Már két napja követem a gyalázatos felvilági pénzeszsák nyomát. A testőrei túl jók, és az ő hatszáz éves tapasztalatai is ellenem fordítják a sors kerekét.
De bár az én életem rövidebb, mint az övék, és nem közösködöm undorító emberfattyakkal van egy előnyöm, amivel nem számoltak.
Ediomad sötétje hatékonyabb bármilyen ásványnál, amit ezek a félkegyelműek összeharácsolnak. A homálytestvér suttogása hatalmasabb minden dalnál, amit az ő krigjeik zengnek. Én megragadtam a hatalmat, amit ajánlottak nekem. Jöjjön bár aquiroktól, vagy a haláltál magától.
Hmmm…
Ez tetszik. A halál maga. Érzem ahogy átjárja a testemet, és korai végem egyre közelebb kígyózik.
De addig is…
Én vagyok maga a halál!

6 MP Pók mestergyilkos HARCOS/Fejvadász pszihatalomszó
Ediomadi aquir-törpe hibrid, a Homálytestvér szolgája Álöltözet, Lopózás, Orvtámadás II
F:10 A:7 M:9 4.szintű Halál jellem
SZOLGA NYELV, MOMENTUM
Aquir-Törpe TÖRZSSZÖVETSÉG: [állandó képesség] Ha játékosának egy kalandozója a harci körök lépésben megsebez egy ellenséges kalandozót akkor az meghal.

A törpék sötét oldalát mi sem jellemzi jobban, mint egy velejéig romlott,önpusztító és gyilkos indulatoktól fűtött tárnalakó, aki teljesen magáévá tette Sugró tanait, és aquirok vérével dúsította fel sajátját, hogy félelmetes hatalomra tegyen szert. Célpontjai általában olyan törpék, akik a hagyományos életvitelt követik, vagy akik túl sokat érintkeznek idegen fajokkal.

A pókok remekül tudják álcázni odtól eltorzult testüket, és ha a szükség úgy hozza bármikor beépülnek tiszta vérű törpe diaszpórákba, hogy sötét céljaikat elérjék.
Lelkükből a kegyelem és az együttérzés legkisebb szikrája is hiányzik. Szervezetükön és tudatukon lassan, de biztosan elhatalmasodik az aquir vér.
Amellett, hogy rettegett hatalomszavak limitált használatára képesek, a sötétben gyilkolás koronázatlan királyai is. Áldozatuk nem is sejti, hogy milyen közel van a halálhoz. Nyugodtan végzi mindennapi teendőit, majd hirtelen elsötétül a világ.

Ha kiépítjük a törzsszövetségét, akkor ingyen és kötetlenül meggyilkolhatunk bárkit harcban. Csupán egy 0-nál nagyobb sebzést kell bevinnünk. Ebben segít a Momentum. Az árnyak között suhanó törpe orgyilkosra senki nem számít.
Végzetes hiba…

Óezüst telér
Argureni bálterem
Gilron szentély
– Határerőd
– 2*Kürtőváros

4 Pók mestergyilkos
4 Homálytestvér
4 Gaáb shúrölő
4 Krig
4 Slan csillag
4 Dobótőr
4 Korty az ifjúság forrásából
4 Felszerelkezés
4 Tiltott tekercs
4 Fejszecsapás
4 Félresöprés
4 Kiválasztott akarata
4 Hadüzenet
4 Égi hajók kora
4 M.A.G.U.S. szerzetes

– Liborion –