Megújult a honlap

Azt hiszem egyetértünk, hogy épp ideje volt már… Az év eleji leállás pedig eldöntötte a dolgot, nem voltam hajlandó tovább foltozgatni a régi oldalt, inkább nekiálltam az új honlap elkészítésnek. Ez a felület modernebb, átláthatóbb, telefonról is kényelmesebben böngészhető. Ami viszont még ennél is fontosabb, sokkal könnyebben kezelhető – legyen szó új tartalmak feltöltéséről, vagy új funkciók készítéséről. Remélem ti is hasznosnak találjátok majd! Sok újdonságot egyelőre nem fogtok találni, elsősorban a régi tartalmak átmentésével, új külsőbe bujtatásával foglalkoztam. A kiegészítőket böngészve ti is láthatjátok a különbséget Még mindig számtalan dolgom lesz vele; a deck-könyvtár, a ranglista még csak készül, és a kinézeten is van még mit csiszolni, de nem akartam már tovább húzni az időt – így is túl sokáig tartott a hibernálás.

Ez az új végre rendesen fog működni?

A fogaskerekek közé mindig kerülhet homokszem, de ezt a motort jelentősen könnyebb javítani, ha valami elromlik, és remélhetőleg kevesebbszer is lesz rá szükség.

Mi lesz a régi honlap sorsa?

Ha végeztem a tartalmak átmentésével, elbúcsúzunk tőle – vele együtt pedig a régi-régi oldaltól is. Ez lesz a játék hivatalos oldala, ezen a címen.

Mi lesz a pakli listákkal, hozzászólásokkal, stb.

Igyekszem mindent megőrizni, amit csak lehetséges. Ha emlékeztek olyan régi tartalomra, amit szívesen látnátok, írjátok meg!

Lesznek végre cikkek, hírek is?

Igen, nem is kevés. Az elmúlt két hónapban sok bejelenteni való halmozódott fel, ezekre az elkövetkező hetekben mind sort kerítünk. A cikkíróknak sokkal egyszerűbb és hatékonyabb lesz az írásaikat feltölteni. A cikkeket böngészve talán már érződik is a különbség.

Mi a helyzet a versenyekkel?

A ranglista még készül, de versenyeket kiírni és lejelenteni is nagyságrendekkel könnyebb lesz. A naptárszerű elrendezéstől és az előre formázott kinézettől is azt remélem, hogy jól átláthatók és kereshetők lesznek az események.

Hiányolok valamit, hibát találtam

Bár induláskor biztosan felbukkan majd sok apróbb hiba, amiket folyamatosan javítani fogok, ha jelzitek ezeket, vagy bármilyen észrevételetek van, azzal sokat könnyítetek a munkámon!