M.A.G.U.S. Hírességek csarnoka jelölés

Szeretnénk elismerni a M.A.G.U.S. kártyajáték történetének legnagyobb játékosait, ezért megalapítottuk a M.A.G.U.S. Hírességek csarnokát.

A M.A.G.U.S. Hírességek csarnokába azok kerülhetnek be, akik sokat tettek is a kártyajáték fejlődéséért és emellett kiemelkedő versenyzői múlttal rendelkeznek.

A Jelölés megkezdődött


Mától kezdve Május 17-éjfélig leadhatod jelölésedet a M.A.G.U.S. Hírességek csarnoka jelölőlapon. Bátorítalak rá, hogy jelölted személyéről, és a jelölés okáról írj a cikk alá, hogy a játékos közösség is megismerhesse!

Az M.A.G.U.S. Hírességek csarnokába választás tétje


A kitüntetés eszmei elismerés, azonban M.A.G.U.S. Hírességek csarnokába beválasztott játékosok az eszmei elismerésen felül az alábbi jutalmakat is kapják:
Ingyen indulhat az Ősök Ébredése Draftversenyen. (Május 25-én.) Ő lesz ennek a versenynek a híressége!
– A laptervezés során figyelmet fordítunk arra, hogy a M.A.G.U.S. Hírességek csarnokában lévő játékosokat megkártyásítsuk. Az alábbi kártyalapok igazolják igyekezetünket:
Pálinkás László:”Kiválasztott akarata” – 2009 Legendák
Dezső Csaba Péter: Folyamatban
Dr. Doktor Dénes:”Domvik-szentély” – 2011-es Évzáró lap
Andrejkovics Péter:”Héroszok csarnoka” – 2011 Kötelékek
Kóczán József:”Ifjúság forrása” – 2013 Idők tengere
Magyar Zoltán Máté: “Ősi vér” – 2014 Ősök ébredése

További menetrend


Május 17-én összesítjük a jelöléseket és röviddel ezután kihirdetésre kerül a jelöltek listája, mégpedig a legtöbb kapott jelölés alapján. A szavazás Május 23-ig tart majd. Eredményhirdetés Május 24-én.

Fontold meg jól, hogy kiket érjen a megtiszteltetés, ki az aki számodra megtestesíti “A M.A.G.U.S. játékos” ideálját, ki az, akivel legszívesebben találkoznál egy következő versenyeken.

A Két Mágus kft csapata”