Lassító

Minden lapnak van célja, van egy mögöttes gondolat amiért megszülethetett. Minden lap amit kitalálunk céllal jön létre, sokszor van hogy nem ismertek egy célt de a következő lapnak egy célja volt mégpedig hogy lassuljunk egy picit.

A villámpaklik térnyerése

Az utóbbi időben elszaporodtak az első második körös győzelmek kijelenthetjük, hogy a harmadik kör már végjáték. A kiegészítő tervezésénél szempontunk volt az, hogy az ilyen jellegű paklikat ne végezzük ki, de ha lehet kapjanak kellemetlen lapokat. Az Ediomad Sötétje (féregjárat, liliath és forrásos deck ellen), a Tyrrano Haragja (szett és pergető), a Manacsapda Elpusztítása (shaka’torr legerősebb ellenlapja) és a ma bemutatott lap is ezt a célt szolgálja.

Természetesen nem az a cél, hogy a jelenlegi A” kategoriás paklik összezuhanjanak, de szeretnénk ha lennének alternatívák ellenük.

Mi a megoldás?

A Ramie’cor kevés egy Liliath, HJV, vagy egy Sicchetti ellen, ez tény. Az első körben nagyon jó, de utána ritkán kifizetendő. Az a tuti hogy kalandozónak kell lennie a lapnak, lehetőleg gyors hatással kevés mana / nagy szintaránnyal egyfajta falanxot keresünk. Ami biztos jó ár érték aránya végett hátránnyal kell rendelkeznie. Végül ez lett ezekből a paraméterekből:

2 MP Voluptas Nefaria Nincs/Nincs
Alakváltó (anatyda), férfi, nő Ékesszólás, Lélektan, Színészet
F: 8 A: 7 M: 6 4. szintű Nincs jellem
Minden olyan fajjal rendelkezik, amivel a játékosa által irányított kalandozók.
állandó képesség Gyors hatásként leidézhető.
[állandó képesség] Nem választható kezdeményező csapatba.

A Lassító

A 2 mana rettenet olcsó 4 szintért, de ez a kaller nem tud előremenni, és kasztja sincs. Amit megold az viszont nagyon kedvező hisz egy kalapács nem viszi el rögtön, golyófogónak is tökéletes, és paradox esetben akciólapot is tud használni ami persze nála sokkal gyengébb mint “igazi” kalandozóknál. Az alakváltósága miatt kombózni is lehet majd vele, de ezt a poént nem lőném le egyenlőre. Értékteremtő lapnak gondolom sok pakliba beleférhet, úgyhogy úgy sejtem senki se lesz csalódott aki kibontja.

Szóval ha unod az elsőkörös ostrompaklikat és az apró hordákat, akkor a Voluptas Nefaria a te lapod!

Kellemes Napot
-Aquir

És ne feledjétek, Április 26-án Ősök ébredése bontott paklis verseny, ahol játék közben is megismerkedhetsz az új lapokkal!