Lapkeresős ügyek

Ahogy korábban már ígértem, most jelentkezek néhány olyan (vagy inkább egy nagy) újdonsággal, amiket az elmúlt hónapokban készítettem a sokmonitoros boszorkánykonyhámban. A tavaly debütált ranglista után örömmel mutatom be most nektek az új lapkeresőt (ami természetesen már tartalmazza a ma megjelenő kiegészítő lapjait is). Az előzetes tervekben ez a fejlesztés nem szerepelt név szerint, de szem előtt tartva, hogy mindig legyen lehetőségetek a teljes lapkészletben keresni, végül prioritást kapott az új lapkereső. A oldal kódneve mk.cardcat, de a könnyebbség kedvéért két címen is elérhető:

A bontott verseny napján persze nem szeretnélek titeket túlterhelni felesleges információkkal, úgyhogy álljon itt pontokba szedve, hogy pontosan miről is van szó.

mk.cardcat 0.8b

  • 0.8 – Ez azt jelenti, hogy van még néhány olyan fejlesztés, aminek a megléte nélkül nem szerettem volna 1.0-ának elnevezni a jelenlegi állapotot. Várhatóan 1-2 hónapon belül belekerülnek ezek a funkciók is, és akkor átbillen majd a verziószám első számjegye is.
  • – A mai naptól kezdve indul az új lapkereső nyílt bétatesztje, ami azt jelenti, hogy szeretnénk a ti segítségeteket kérni az esetleges hibák feltárásban. Ennek támogatásaként ha keresés után a lapok képeire kattintotok, akkor minden egyes lapnál külön jelenteni tudjátok, ha valamilyen eltérést találtatok az adatbázis és a valóság között.
  • Ide jöhetnek az ötletek: mk-kukac-spacebar.hu  Kérlek, ha bármi kívánságotok és ötletetek van ne tartsátok magatokban. Nagyon sok ilyen fejlesztés vár még megvalósításra, de könnyen lehet, hogy valami olyan fantasztikus ötlet jutott eszedbe, ami az egyszemélyes fejlesztőcsapatnak még nem.
  • Mobilról is – A fejlesztés során külön figyeltem rá, hogy mobilról is kényelmes legyen a lapkereső használata. Ha szerinted lehetne még kényelmesebb, keress meg a fenti címen.
  • Egyszerű vs. Kibővített  – Két féle – egymással kombinálható – keresés áll a rendelkezésetekre. Fontos, hogy a kibővített keresés eléréséhez a dobozra kell kattintani. Ideális esetben a legördülő opciókból választva sokkal több lehetőség jön elő, mint ami az egyszerű keresés dobozában található.
  • Mi lesz még? – Még több jellemző szerinti keresés. Egyedi kártya oldalak, lapozható találatok, dekklisták kezelése és még sok minden más.

 

Ha bármilyen kérésetek vagy kérdésetek lenne, továbbra is keressetek nyugodtan. Jöhet hibajelentés/javaslat/jókívánság, ami csak tetszik.

mk-kukac-spacebar.hu