Versenydíjazásokban szerezhető lapok

A különféle versenyeken való részvételért rengeteg extra díjazáshoz, ultrához, promóciós laphoz lehet hozzájutni. Ennek a menüpontnak a célja eligazítást nyújtani ebben, hogy mi hol és hogyan szerezhető meg.

Országos Vándor Verseny (OVV)

Az OVV-ken kétféle lap szerezhető, attól függően hogy az ország keleti vagy nyugati felében kerül megrendezésre a verseny. E lapokból az első 6 helyezett vihet haza 1-1 darabot alap esetben, azonban ha az adott versenyen nevezők száma eléri a 25-öt, akkor minden induló kap 1-et.

A keleti OVV-k lapja a Kóborlók SisakjaKóborlók Sisakja, míg a nyugati OVV-ken A Rettenet prófétájaA Rettenet prófétája szerezhető meg.

 

 

 

 

 

 

 

Korábbi OVV lapok

2018-ban a HinniaHinnia lap volt az Országos Vándor Versenyeken indulók jutalma.

 

 

 

 

 

 

 

Versenydíjazásban választható ultra lapok

Ahogy azt 2019 januárjától megszokhattátok a versenyeken a díjalapba 3 ultra lap is kerül, melyek nyereményként választhatóak és az ultra lapok helyett 3 kiegészítő kerül egy díjalapba későbbi versenyre.

A jelenleg választható 3 ultra A Hold Árnyékát VivőA Hold Árnyékát Vivő, a Vándor holdfénykovácsVándor holdfénykovács és a Di’Mareni testőrDi’Mareni testőr.

 

 

 

 

 

 

 

Korábbi versenydíjazásban választható ultrák

2019. január és július között a KékköpenyesKékköpenyes, az Ymdoll ereklyéinek kutatójaYmdoll ereklyéinek kutatója és az Amuntheeth hat-nebAmuntheeth hat-neb lapok voltak választhatóak.

 

 

 

 

 

 

 

Klubnapokon szerezhető lapok

A budapesti és szegedi Barcraft után a miskolci Gamerbox is klubnapokat szervez, melyeken csak itt beszerezhető lapokhoz lehet hozzájutni. A budapesti Barcraftban az Ordastorkú mészárosOrdastorkú mészároshoz, a szegedi Barcraftban TallerenTallerenhez, míg a miskolci Gamerboxban a Predoci óborPredoci óborhoz.

 

 

 

 

 

 

 

Régiók lapja

A régiók lapja az egyes régiókat hivatott támogatni, melyről bővebben itt olvashattok: https://mk.deltavision.hu/regiok-lapja/

A régiók lapja a Lindigassi rémkígyóLindigassi rémkígyó.

 

 

 

 

 

 

 

Aktivitás lapja

Az aktivitás lapja azoknak a játékosoknak jár akik egy év alatt (december 1-től november 30-ig ) legalább 25 versenyen részt vesznek. Minden kiadói 4x-szorzójú verseny két versenynek számít majd. Aki eléri az egyes célszámot ezekből a lapokból a következő nagyversenyen átveheti a lapot/lapokat.
– 25 verseny 1 db aktivitás lap
– 35 verseny 2 db aktivitás lap
– 40 verseny 4 db aktivitás lap.

Az aktivitás lapja A Kimérák hagyatékaA Kimérák hagyatéka nevű lap.

 

 

 

 

 

 

 

Kezdőversenyek díjazása

A kezdőversenyeken való részvételért a játékkal ismerkedők jutalma a RevansRevans nevű lap.