Kezdőszemmel – rövid beszámolók a novemberi kezdőversenyről

Az előző időszak cikkíró pályázatának győztese a Cantina klub kezdőversenyének legénysége. Gratulálok a győzelemhez, a következő versenyre plusz ultra lapok járnak nektek minden nevezőnek.

Az alábbiakban olvashatjátok a győztes cikket eredeti formájában.

***

A novemberi kezdő versenyre szmog-riadó, betegség és egyéb előre nem látható okok miatt sajnos nem tudott eljönni a csapat fele, így csak tízen voltunk. Ennek ellenére a régebbi M.A.G.U.S. versenyek hangulatát idéző jó hangulat uralkodott, ahogy a kezdő versenyeken általában.
Végzetes összecsapások, őszinte gratulációk és hihetetlen lelkesedés jellemzett minden egyes meccset. Szervezőként is öröm volt ott lenni, de az alábbi két beszámolóból kitűnik, hogy azért a játékosok is élvezték a harcokat.

Parai Zoltán beszámolója:

Hát igy a második gyakori/átlagos versenyemre 1 teljesen magamtól összepakolt paklival készültem ( elötte nem teszteltem ). A játék jó volt bár nem sok esélyem volt nyerni, mert mint utólag rájöttem a boszimesterek a méreg akciólapokkal keveset sebeznek az átlag 3 as alapszintű kalandozókon. Így az akadályozós paklimnak semmi esélye nem volt – de nem adom fel, már találtam új lapokat amikkel remélhetőleg jobban működni fog. Igaz Norbi gladiátoros dekkjét talán még meg bírtam volna fogni mivel csak ő játszott alacsony szintű kallerekkel, de mivel ő meg mindig nyert ezért nem kerültünk össze.

Összességében ennek ellenére jól éreztem magam, mert sokat nevettük és viccelődtünk egymással. A szendvicsek finomak voltak, a tea jó meleg volt a hangulatot meg mi csináltuk, ezért azzal sem volt semmi baj. 😀

Üdvözlettel : Zonzer
Gőz Péter beszámolója:

Szerintem is jó volt a GY-Á kezdő verseny. Kráni fejvadászos paklival jöttem (Shienn-Gorr sequator és vadász + Birodalmi Mortel). 2 ember ellen volt szerencsém nyerni. Balázs Lacival nagyon szoros meccset játszottunk. A klánházas támadásdobás/mentődobás módosítás nagyon kis hasznos dolog volt a Balázs által kijátszogatott vakítás ellen, de sajnos egy jégdárda kijátszásán múlt a dolog, mert ugye szokásom, hogy elfelejtem csatolni a tárgyat és mivel nem volt csatolva tárgy az emberemhez tudta semlegesíteni a támadásom. Visszagondoltam arra is hogy a Kontraktus teljesítése küldetésnek a képességét nem biztos hogy jó többször alkalmazni, mert lehet hogy azon az 1 vagy 2 diadalponton múlik a dolog amit levon. A fejvadászkard képességének sajnos most semmi hasznát nem vettem.

Szabó Krisztián ellen szintén nem sikerült nyerni pedig már mióta szeretnék. Itt jön hogy a Shienn-Gorr elforgatós képességével nem érek semmit, mert ő harc előkészítés fázis előtt ki tudott játszani távtámadás akciólapot és a Della akaratával néha semlegesített is. A fejvadászkard most szintén
nem jött be.

Beri István ellen megint csak flatty. Ez a pakli nem igazán tudja megfogni a hadrendes pakliját, majd legközelebb. 🙂

Peti”

Köszönjük, hogy megosztottátok velünk a kártyával kapcsolatos élményeiteket, reméljük, hogy a többi kezdő versenyzőnktől is olvashatunk hasonló beszámolókat a közeljövőben!

Szerző: Erato