Katonadolog

A Raveeni csata forgatagában katonák harcoltak az szövetség győzelméért, a hűbérurak zászlajai alatt százszámra gyűltek a hűbéresek hogy uraiknak sereget adjanak a kezükbe, ma megismerkedünk egy ilyennel.

Harc a zászlók nevében

A raweeni csatamező a tizenharmadik zászlóháború leghíresebb ütközete volt, évekig beszéltek róla ugyanúgy mint a Sagrahasról ami a következő zászlóháború egyik ütközete volt. A vörös hadurak nagy része térde kényszerült, vagy részt sem vett a csatában. Az Északi Szövetség el is bukott volna ha az anuriai sárkánylovasok nem avatkoznak be. Azonban ők jöttek láttak és győztek de diadaluk egy részét olyan hősöknek is köszönhették mint a most következő lap:

6 MP Erigowi hűbéres HARCOS/Harcos
A raveeni csata harcosa   Hadrend, Lefegyverzés, Lovaglás II
F:9 A:6   M:7   3.szintű Élet jellem
állandó képesség Gyors hatásként leidézhető.
[állandó képességegyszeri képesség] Célpont másik anur/ember/törpe kalandozó éber helyzetbe fordul.

A paraméterek a régi időket idézik, hisz az úriember hat manába kerül, és mellé csak harmadik szintű. Gondolom ez senki számára nem vonzó, de a gyors hatásként jövetele ezt a paramétert kompenzálja, főleg hogy nem itt van a vége a vonzó képességek sorának. Amikor jelent ér már tudja is használni harcostársai éberítését ezzel megalapozva a kellemes manőverezést.

Akciózás

Szót kell ejteni még kilences fizikumáról amivel a legprémiumabb akciólapot is ki tudja játszani ami nálam a kalapácslendítés. Amiről viszont még nem esett szó az a Hadrend képzettsége. Egészen új dimenziókat fog nyitni egy hadrendes pakliba ez a kalandozó, hisz nem csak egy újabb harcos hanem egy tempóadó kiskalandozó és bármelyik három manás hadrend-olcsósító kiskalandozó szíves örömest lecseréli magát a raveeni csata egyik hősére.

Hadrend pakliban, Fajos témájú kiskalandozós pakliban szerepet kaphat, de kedvenc nagykalandozód mellé is ajánlható a megfelelő körítéssel.

Kellemes napot
-Aquir

És ne feledjétek, Április 26-án Ősök ébredése bontott paklis verseny, ahol játék közben is megismerkedhetsz az új lapokkal!