Igéző szemek a körúton

üdvözlök mindenkit a Szeptember hónapi bűnügyi értékelő ülésen. Kezdjük a legfontosabbal ami nem tűr halasztást! Sajnálatos módon elszaporodtak a vagyon elleni bűncselekmények, s ami igen meglepő hogy jelentős részét nők követték el! Hadnagy kérem ismertesse a bűnügyeket amiket nem sikerült még megoldani.

Szeptember 6.-án este tizenegykor a Blaha Lujza téren egy férfi rosszul lett. Ebben nem is lenne semmi különös, ha nem állította volna hogy kirabolták A helyszínre érkeztem egy kollégámmal, ahol a sértett elmondta, hogy egy fiatal nő jött oda hozzá, és pénzt követelt tőle. Miután a sértett nem adott, a hölgy erőszakossá vált, mire a férfi meg akarta ütni. Ez után a sértett elmondása szerint furcsa gyengeség lett rajta úrrá, és mikor belenézett a nő szemeibe megmagyarázhatatlan módon elszállt minden mérge, és leengedte a kezét. A sértett átadta pénzét az ismeretlen tettesnek és futni hagyta. Elvégeztünk rajta egy tesztet alkoholra és mivel eredményt hozott, nem foglalkoztunk az esettel többet.

Szeptember 7.-én,. A Váci utca egyik jól menő ékszerkereskedőhöz riasztottak minket. Elvittek egy nagy darab rubint, és pár darab féldrágakövet. A sértett elmondása szerint bejött az üzletbe egy gyönyörű nő, és drágakövek után érdeklődött. Miután megkérte az eladót, hogy kezébe vehesse őket, az árus furcsa melegséget érzett és elgyengültek a lábai. Ahogy belenézett a fiatal démon szemeibe tudta, hogy ezeket a köveket álmai hölgyének kell adnia. Ezek után a nő simán ki akart sétálni az üzletből, a biztonsági őrről azonban megfeledkezett. Az őr vallomása szerint rögtön kiszúrta a feltűnő jelenséget. Amikor a nő ki akart menni az ajtón, elé állt, és azonnali megállásra próbálta kényszeríteni. átfutott az agyán, hogy hogyan emelhetne kezet egy védtelen nőre, főleg egy olyanra aki ennyire szép. így az elkövető itt is megint meglépett.

Szeptember 10.-én ipari kamera rögzített egy lengén öltözött nőt a szentkirályi utcában egy bolt előtt ahol alkimista kellékeket árulnak. Hajnal kettő után öt perccel, a hölgy egy téglával betörte a kirakatot és eltulajdonította az ott elhelyezett kémcsöveket, lombikokat, és egy mozsarat. Rengeteg ujjlenyomatot hagyott maga után az elkövető, de sajnos nem tudtuk azonosítani.

Szeptember 10.-én háromnegyed háromkor egy drogériában a Deák Ferenc téren, egy ismeretlen fiatal nő, különböző gyógyfüveket és kenőcsöket kért az eladótól,majd mikor fizetni kellett kirohant a boltból. Rengeteg nyomot hagyott, de a feljelentést visszavonták, mert az okozott kár nem érte el a 3000 forintot.

Szeptember 12.-én délelőtt tizenegy körül besétált egy nő a Nyugati Pályaudvar egyik könyvesboltjába, leemelt egy asztrológiával foglalkozó könyvet és egyszerűen kirohant az ajtón. Az üzletvezető utána rohant és megfogta a tettes karját. A szemtanúk szerint szóváltás következett, majd a boltos férfi megütötte a nőt. A hölgy nem szólt semmit, csak a férfire nézett, majd pár másodperc múlva a férfi átadta a tárcáját brutalitása enyhítéséért. A fiatal elkövető amilyen gyorsan megjelent olyan gyorsan el is tűnt.

A végére hagytam a legérthetetlenebbet. Szeptember 13.-án a kora esti órákban csendháborítás miatt hívták ki a kollégákat a X. kerületi Endre utcába egy elhagyatott raktárépülethez. A járőrök jelentése szerint szokatlan hangok és zajok szűrődtek ki az épületből. Behatoltak a kollégák és a földszint alatt egy rejtett termet találtak. Miután berontottak az ajtón meglepő kép tárult a szemük elé. A földön egy ötágú csillag volt felrajzolva az öt csúcs körül 2 teljesen szabályos kör terült el, a földön különféle növények hevertek, és különböző főzetek voltak kis üvegcsékben. A csillag közepén egy nő állt nekik háttal egy nyitott könyvvel a bal kezében. A lába előtt egy véres kés volt, de áldozatot sehol se láttak. Felszólították a nőt hogy tegye fel a kezét. Innentől nagyon zavaros a járőrök jelentése. Elmondásuk szerint minden erő elszállt a tagjaikból és mindent megtettek volna hogy a nő kedvére tegyenek. Folyamatosan beszélt hozzájuk a fiatal lány valami ismeretlen nyelven. Majd annyit mondott hogy Végre hazamegyek!” Majd egy villanással eltűnt. Mindkettő kollégát felfüggesztettük, jelenleg vizsgálat folyik velük kapcsolatban.

-Köszönöm! -mondta a kapitány – remélem jövő hónapban kevesebb időt kell vesztegetni megoldatlan piti ügyekre uraim!!

Szeretném ha erős és határozott városőreim lennének, nem olyanok mint az előbbi kettő!

Addig is próbálják meg előkeríteni a sötétség homályába burkolózott tettest!

1 MP Szemmelverés Boszorkány
ID: Pillanat AT: Varázslat F: Sor Sebzés: Nincs
Sötétség Gyermekei Illusztráció: Papp Norbert Sorszám:3232
Asztrálmágia
állandó képességmegszakító képesség Sorelhagyás fázisban idézhető le, ha leidézője Sorban van. A csapat célpont kalandozójának Asztrál mentődobást kell tennie, melynek felsőküszöbe a leidéző alapszintjével csökken. Ha sikeres, akkor pihenő helyzetben visszakerül Sorába. Ha elvéti, akkor sérült helyzetben visszakerül Sorába, és kerül rá 1 Gyengeség-jelző. A Gyengeség-jelző a kalandozó minden alapképességét 1-gyel csökkenti. Ez a jelző tulajdonsága.

Aquir