Halálosztás felsőfokon

Vér, veríték, és orkok.

Ezek törnek most fel.

Készítsd fel hát rá lelkedet!

Majd jön halálhörgés, siralom.

In memoriam

Mi az élet értelme? Csak múló villanás a világ felszínén.
Vajon hová vezet a lélek útja a halál függönyén túl? Vajon örökre elveszik minden, amit teremtünk? Vajon hatalmunk, tudományaink jelentenek bármit is a másik oldalon? S mi a halál értelme? Holtan több időt töltünk, mint élve, de vajon mi az oka alétnek, s mi az elmúlásnak?

Ilyen és ehhez hasonló fennkölt gondolatok fogantak meg Marvas magiszter elméjében, miközben varázserejét és pszionikus tartalékait teljesen kimerítve zihált a harcosokból álló körgyűrű közepén. Az őt védő daliák egyre csak fogyatkoztak. A harcedzett testek rongybabaként hullottak el a közeledő halálszárny csapásaitól.

A magiszter átszellemülten nézte az elmúlás angyalát, ahogy feléje közelített. A vég egy hatalmas, emberfeletti erejű és gyorsaságú ork képében tette tiszteletét a varázsló előtt. Mozdulataiban semmi elegancia, semmilyen fölösleges erőlködés nem volt. Egyszerűen keresztülvágta magát mindenkin, aki az útjába állt.

Végzet

A keményebb, tapasztaltabb harcosok elől kitért, megkerülte őket. Egyetlen célja volt csak: végezni Marvassal. Érte jött.

Ha megtette, amit tennie kell valószínűleg már könnyűszerrel megbirkózik a hullahalmok között botladozó túlélőkkel. Ő egyedül. Az ormótlan, brutális szörny, aki maga a földre szállt halál.

Az utolsó védvonal is elhullott. Marvas testközelből nézhetett fel a borzalmas teremtményre. amint az kegyetlen hirtelenséggel a magasba rántotta harci kalapácsát, hogy lesújthasson. A magiszter behunyta szemeit és várt. Már nem félt semmitől. Felesleges lett volna…

3 MP Nemzetségfő pörölye Harcos, Gladiátor

F: Harc AT: Támadás ID: Pillanat Sebzés: 3

Típus: Közelharci támadás (Zúzás)

Védett kalandozó is célozható vele.

Ha leidézője ork kalandozó, akkor Sebzése és Támadóküszöbe a leidéző alapszintjével nő.

Farkasszellem

Ez a prémium akciólap magáért beszél. Minél nagyobb orkunk van, annál nagyobbat üt. Bár már kisebb farkasfiakkal is rettenetes pusztítást vihetünk vele véghez, és pontosságát is könnyen garantálhatjuk, mégis akkor az igazi, ha mondjuk Tha’Ushur Hősök kora mellett nekilát vele az ellenfél kulcskalandozójának.

A lap a megfelelő harcossal sokkal nagyobb pusztításra képes, mint a Lefejezés, mégis 1 MP-vel olcsóbb, ráadásul van egy nagyon hatékony előnye, ami magasan más gyilkos lapok fölé emeli, ha ork kalandozót használunk a paklinkban. Ez nem más, mint a védettbe ütés. Rengeteg stratégiailag fontos kalandozó fog társai mögé elrejtőzni, hogy nehezen férjünk hozzájuk. Az orkok főnökeit ez viszont teljesen hidegen hagyja. Egyszerűen odavetik magukat a harc sűrűjébe és azt ölnek meg, akit csak akarnak…

Északi kapu
Critai tábla
Krad szentély

4 Hurag Dhaur
1 Tedomar El Halgash
4 Tha’Ushur őrzője
4 Shuluri felforgató
4 Daroweeni köpönyegforgató
4 Nemzetségfő pörölye
2 Lefejezés
2 Végső csapás
4 Vakítás
4 Valóságzárvány
4 Driáq gyűrű
2 Égi hajó
4 Hősök kora
4 Önfeláldozás
4 Hadiszerencse
4 Bátorságpróba
4 Csuklyás idegen
1 Ifjúság forrása

– Liborion –