Elveszett szilánkok

Tisztelt játékosok!

Mint azt már tudjátok, hamarosan jön a félévzáró verseny. Itt első ízben mérhetik össze erejüket a játékosok, az új kiegészítőben megjelent lapokat kipróbálva kiadói, hármas szorzójú versenyen. A formátum új hullám lesz, ezért nagy pörgésre lehet számítani, első- és második körös győzelmekre. De ezt már mindenki tudja, nem paklielemzés fog következni.

A színfalak mögött komoly munka zajlott, amit – nagyon remélem – sikerült jól kivitelezni, örömötökre szolgál, és értékelni fogjátok a befektetett energiákat. Próbáltuk titokban tartani mi készül, s bár sokszor majdnem elszóltam magam, a meglepetésről szerencsére nem hullt le a lepel. Bár sokkal korábban szerettem volna, ha elkészül, sajnos nem sikerült megvalósítani az álmokat, így a felvezető kampánynak nem képezhette részét. Bízom benne, hogy sikerül kedvet csinálni egyfajta másodlagos kampányként az új lapokkal való játékhoz, és kis hátteret is sikerül adnunk nektek, hogy az ynevi történelem egy kicsiny darabját (még) jobban a magatokénak érezzétek.

A történelem elmúlt korszakát a kártya már megelevenítette számotokra – szerintem igen hűen -, most ezt megpróbáltuk más módon is megfejelni. A nem titkolt cél az volt, hogy egy kis interakciót és játékosok közötti kooperációt hozzunk ki belőletek úgy, hogy egy minijáték keretében azt izgalmasan és érdekesen tehessétek meg. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Szabó Tamás lelkes munkájáért, nélküle nem jöhetett volna létre ez a kis kaland.

Hogy mi is ez a játék valójában? A játék lényege a következő lesz: elrejtettünk néhány “Szilánkot” számotokra, amit csak ügyes játékkal lehet megszerezni. Hogy mennyit, az majd kiderül, elárulni nem fogjuk. 🙂 A szilánkokat ha megszereztétek, csak rajtatok áll, hogy mihez kezdtek vele, ötleteket nem adunk, jöjjetek rá, hogy mire szolgálnak, és hogy működnek!

A játék célja, hogy a szilánkok alapján egy feladványt fogtok kapni – már akinek sikerül megszereznie az összeset -, amivel érdemes lesz némi időt eltölteni, ugyanis jutalom jár majd a helyes megfejtésekért. A megfejtéseket szilankokmagus@gmail.com e-mail címre várjuk. A megfejtésre két hét fog rendelkezésre állni, ami azt jelenti, hogy augusztus 3. éjfélig lehet beküldeni őket! A beküldő játékosok sorsoláson vesznek majd részt, mégpedig két kategóriában. A helyes megfejtők között egyedi lapok lesznek kisorsolva, a helyes kitöltők között pedig mitikuslapok!

Kalandra fel tehát, mindenki küzdjön a megszerezhető kincsekért! 🙂
– Enriquel – “