Egy rég várt ünnepély!

Köszöntelek Kiválasztott!

Ez a Két Játékos Kezdőkészlet valóban egy jókora mérföldkő. Kalandor, pihenj meg velünk itt a hosszú úton vagy csatlakozz most csapatunkhoz!
Nézzünk csak körbe hát így együtt! Nocsak! Egy magányos épület ajtaja csalogat. Fogadó a Máladozó Szobordémonhoz.
Tíz év után újra nem kérdés, hogy mit iszol belépőnek! Ráadásul most szombaton ez a HÁZ AJÁNLATA!
Két Játékos Kezdőkészlet bontott paklis verseny

TEHÁT KÉT játékos részére KÉT játszható csomag, FIX LAPOK, melyek mind TEJESEN ÚJ KÁRTYÁK!
Kétjátékos Kezdőkészlet

Nincs más dolgotok, mint szeptember 29-én negyed10-kor belibbenni Budapesten a 10Minutes Bistro-ba (Futó u. 47-53.).
Ne ragadjatok le a pultos lány mosolyánál, hanem hangos köszönés után határozottan vágjatok át a kávézón az ebédlőbe!
Itt már leszünk egy páran, lépj hát oda bárkihez, hisz a Kiválasztottak barátságosak! 🙂

FONTOS! Hozd magaddal a 6 kezdő toronyszintet, amit lehet használni a Bontott formátumokon! (Nyugi ha nincs, adunk jelzőket!)
Figyelj a szervezők szavára és baj nem érhet!
Azért egy-egy dolgot jó már most tisztázni:
– Készíts össze 7000,- Forintot és nevezz!
– Nevezéskor 3 lapot biztosan fogsz kapni: 1db A Krónikások felkutatásaA Krónikások felkutatása, 1db Földerdő pusztításának megfékezéseFölderdő pusztításának megfékezése, 1db Nesrín abd el HouraniNesrín abd el Hourani (Ezeket ezen a versenyen nem használhatod, de hidd el a következő korszak meghatározó lapjait tartod a kezedben.)
– Ha kezdő játékos (azaz az elmúlt 3 évben nincs lejelentett versenyeredményed) vagy fiatalkorú vagy további 1 lappal gazdagodsz: 1db Sybalin AstrakhSybalin Astrakh – Amennyiben több mint 60 km távolságból érkeztél kapsz 1 db Behatolás a titkos városbaBehatolás a titkos városba nevű lapot is
– Mielőtt végeznél kapsz egy regisztrációs lapot! (toll legyen nálad!)

Hohó, de itt még nem ért véget a kalandra való felszerelkezésfelszerelkezés a kovácsnál! (Pontosabban továbbfáradsz a Szabók Céhéhez: a technomágushoz és a kardtáncoshozkardtáncoshoz)
A TECHNOMÁGUS (Dr. Szabó Tamás) AJÁNLATA:
– NEM SZEREPELSZ a tavalyi ranglistán? Ellenőrzöm! Helyes! Emelhetsz az eddig megjelent 11 promóciós lapból véletlenszerűen 4-et!
– SZEREPELSZ a tavalyi ranglistán? Rendben, de hányszor voltál 2018-ban versenyen? Négyszer? Sajnálom ez nem a te napod! Kevesebbszer? No akkor te is emelhetsz!
A KARDTÁNCOS (Szabó Péter) LECKÉJE: SOSE JÁRJ EGYEDÜL ZÖLDFÜLŰ!
– Nem csoda ha az utóbbi hetekben mindenki a Kezdőkre vadászott és többen a családtagjaikat iratták be M.A.G.U.S.-kártya tanfolyamra. ITT AZ ESÉLY, HOGY LEARASSÁTOK A BABÉRT ÉRTÜK!
– Mutasd be a Kezdőt (az elmúlt 5 évben nem volt versenyen, tehát legutoljára 2012-ben! Technomágus ellenőrizd!), majd engedd el a kezét, hogy belépjen a titokzatos dzsad sátrába…
– Itt sok-sok kérdés várja a kártya szabályaival, történetével, játékosaival és versenyeivel kapcsolatban, DE CSAK HÁROMRA KELL MEGFELELNIE DZSAH KEGYELMÉBŐL!
Amennyiben választottad sikeresen veszi Khadderagi zaf Misszabi kihívását tiéd a sivatag 11 csodája!

Ezután már tényleg indulhat a kaland! Némi felvezetés és szabályismertetés (Főbíró: Csörnök Tamás) után foglalj helyet a kijelölt asztalszámhoz és várd a kártyacsomagjaidat!
– Kisorsolt pároddal kapni fogtok egy Két Játékos Kezdőkészletet és 4 db Kékarcú Kiteljesedése kiegészítőt. Felezzétek el egymás között a kiegészítőket és véletlenszerűen (kockadobás, pénzfeldobás, kő-papír-olló stb.) dötsétek el, hogy Krán-Pyarron vagy Shadon-Gorvik színeiben indultok!
– Amint megvan, hogy Csákány TrabbalCsákány Trabbal avagy a VadkanVadkan seregeit vezetitek, várjátok meg a bírói felkiáltást: BONTHATTOK! és utána regisztráljátok a kibontott lapokat a listán és adjátok le a szervezőknél.
– Nincs más hátra, mint hogy paklit építsetek minimum 40 lapra és várjátok a fordulók (min. 6) sorsolásait! FONTOS, hogy minden forduló (Első kettő 50 perces, a többi 45) között van lehetőséget alakítani a paklidon!
ARANYSZABÁLY: MINDIG FIGYELJETEK A SZERVEZŐK SZAVÁRA!

ÁCSI! Jó-jó hogy fix lapos a készlet, de milyen lapokat érdemes hozzátenni a kibontott kiegészítőkből?
Lássuk csak:
GYAKORI SOR:

ÁTLAGOS SOR:

EGYEDI SOR:

MITIKUS SOR:

Ami még biztos, hogy a jól megítélt Kezdőkézen igen sok múlik majd, lássuk miért érdemes lekeverni:

Ne feledjétek a sok-sok vásárlási akciót és a hibás KK-lapok beváltását! (felelős: Magyar Zoltán Máté)
Jelentsétek le a Zónateljesítéseket a Technomágusnak és vegyétek át jutalmatokat!
Váltsatok be minél több ARANYATARANYAT és hozzatok Kékarcú Kiteljesedése Gyakori-Átlagos sorokat! (felelős: Hadady Csaba)

 

Az eredményhirdetés előtt TOMBOLAHÚZÁS, aminek a főnyereménye egy ÉVZÁRÓS LAP!
Várunk nagy szeretettel a szombati bemutatón!