Egy kocsin a barbárral

“P.sz. 3700, már egy teljes évtizede tombol a Káosz Yneven, nincs ország mely kivonhatná magát alóla. Szörnyű? Áh dehogy! Csodás! A háború remek időszak a régi adósságok törlesztésére és egy-egy kulcsfigura leütésére. No nem sorkatonaként és főleg nem a Kékarcú hívei ellen. Nüansznyi bejegyzés lesz ez a történelem lapjain, hisz lám Krán már vissza is tért az évezredes útra.

Így is van rendjén, Ranagol törvénye szerint, de ehhez aquilonai mesterem nálam sokkal jobban ért. Nem dolgom még csak arról se vélekedni, hogy II. Terda milyen uralkodónk lesz. Viszont a valós információk begyűjtésére jól kiképzett és ezek az igazi kincsek manapság. Ilyen drágakőnek bizonyult egy északi kóborló szándékainak kifürkészése is. Sors szabta fonala és a bosszú a négy évvel ezelőtti anterai mészárszék után Abasziszon és a Sheralon át végül Erionba vezettek.

Legendák szólnak ezen korgok állhatatosságáról, ha sérelem éri őket kirebben a bőrtokból a csatabárd és addig nem kerül ki a kezéből, amíg az ellenségét ketté nem vágja, avagy önnön maga el nem pusztul. Jelen esetben a hírhedt Fekete Hadúr, a féktelen Dakul kán gyilkosa a célpont, ráadásul az általuk leggyűlöltebb fajtából, hisz Pyarron csatamágusa.

Kiderült, hogy a botforgató kurafi a mesterem céljainak is keresztbe tehet, így hát csak jó irányba kellett fordítanom a tornádót és egy csepp borméregborméreg elég is volt. Szerencsére a varázsló igen látványos mutatványokkal és jó nagy adag amund hullával hagyott nyomokat az Ibara homokjában.

Nem vagyok egy érzelgős típus, de gyönyör volt látni a keleti barbárt, ahogy elsöprő harci dühbeharci dühbe lovalta magát, gyilkos csapásaigyilkos csapásai nyomán sorra hanyatlottak le a lar-dori testőrök, kaszáló vágásakaszáló vágása kizökkentette utolsó varázslatából a mágust és sebei megnövelték erejét az utolsó könyörtelen támadáshozkönyörtelen támadáshoz.

Én viszont elbuktam, akkor, amikor nem eresztettem útjára a mérgező nyilat, de nem tudtam végezni az Őrjöngés eme földre szállt istenségével…”

Jó-jó Petykó! De hogyan jutok hozzá? http://mk.deltavision.hu/wp-content/uploads/2018/01/Őrjöngő-korg.png

Ő mostantól az UTAZÓK LAPJA! Budapestről készülsz a székesfehérvári PLEV I. állomásra? Szegedről utaznál a Kékarcú Kiteljesedése bontottjára? Esetleg Veszprémből mennél a tatabányai OVV II.-re?
MINDEN ALKALOMMAL MAGAD MELLETT ÉREZHETED A KOCSIBAN A BARBÁRT! Mindössze LEGALÁBB 60 KM-t kell megtenned egy minimum 3-as szorzójú versenyre és célt adhatsz a harci láznak.

Nézzük miben lehet hasznunkra!

3 Mp-ért 3 szint az Erionban somolygó fattyakfattyak, a ránk lehelőlehelő iszonyatok és a derült égből villámokatvillámokat szórók ellen. Nem is rossz!

No de hogy a harcainkban nem tudnak elbájolnielbájolni az nem csak a bordélyok éber őréta bordélyok éber őrét zavarhatja, hanem azt is, aki kortyokkalkortyokkal akar túlélni. Egyre jobb!

Ha pedig szorgosan járunk a nagy PLEV versenyekre, akkor meg is lesz az új játszószerünk, az ELSÖPRÉS képében. Csak egy döfést kell beengednünk és máris zúdíthatjuk a 6 sebet az ellenre. Ja Borméreggel NYOLCAT! Parádés!

 

Végezetül hadd kalapozzak az említett kánunkkánunk mellett!

SZÍVFÁJDALMAM, HOGY a XIV. Zászlóháborúban a keleti barbárok fejedelme és hadura, aki elpusztította az áruló sinemosi kikötőket és szövetkezett Alidax-szal, majd lerohanta Dakh-ot és bevette Cavuslart, végül Anterában esett el egy P.sz. 3696-ban. Majd halála után öldöklés tört ki a Kilencedik Fekete lobogóért és versenyfutás a fejedelemségek feletti uralomért, NOMÁD TORONYDÖNTÖGETŐKÉNT KERÜLT KÁRTYÁRA!

HAJRÁ LAPTERVEZŐK! SZÜLESSEN MEG DAKUL IGAZ NEVES VERZIÓJA!

 

Kardtáncos