Csapdában

A csapdák a kötelékek óta igen hasznos lapoknak bizonyulnak, elég ha a Hrassanra, a Kiközösítés Stigmájára, vagy az időkapura gondolunk. Ezek a lapok mind erős és veszélyes dolgokat művelhetnek, de számomra van egy ennél vonzóbb fajtájuk is. Szerintetek miközös a következő csapdákban: Dimenzióörvény, Óriáspók Hálója, Naftacsapda, Örvényzár? Nem kell sokat gondolkozniazon, hogy ezek a lapok mp-igénye/értéke 0 vagy lehet 0 mana. Van egy játékos Magyarországon akinek van egy nagyon jó idézete, amit hangoztatni is szokott. Az idézet valahogy így hangzik: Az ingyennél nincs olcsóbb”. Panyik Zoltántól idéztem, és mint mindig, most is telibe találta a játék egyik legfontosabb összetevőjét. Az ingyenes akadálylapok a legjobb dolgok amik történhetnek velünk mikor felhúzzuk őket, és a legrosszabb mikor rádobja ellenfelünk a csapatunkra.

A mai napon csatlakozika 0 manás csapdákhoz egy új haver az Od-rúna.

4MP Od-rúna Csapda Csatolhatóság:Tornyszint/Küldetés

Rúna
ŐSERŐ (Ha használója irányít aquir/sárkány kalandozótakkor ingyenes.)

Célpont(K:) kalandozó sebződik 3 szintet.

Mint látható borzalmas mp-igénye lenne, ha nem rendelkezne az őserő képességével. Amennyiben van ősfaj irányításunk alatt, úgy viszont igen kellemes ingyen 3 sebet lehet rázúzni kedves manőverező barátunkra, arról nem is beszélve, hogy az új csatolási szabályok értelmében akár 2 ilyen is várhatja az ellent és az már 6 seb rögtön. Az Od-rúna gyakori lap épp ezért roppant könnyen beszerezhető lesz, és az eddigi gyakori csapdákkal ellentétben, ez a lap hagyományoson és hullámon bele-belekerülhet majd értelmes paklikba. Arra kell csak vigyázni, hogy ha az ősfajú kallerunk a nemlétbe szenderül akkor viszont már nem lesz 0 mana, de valamit valamiért. Szinte minden aquir/sárkány/kerengős/zauder/zauderbőr kalandozó mellé tökéletes választás, és sose bánja meg az ember a használatát. Talmannal tetszett messze a legjobban, hisz vagy eldobtam manának, vagy fenyegetésnek raktam le, hogy az ellenfélnek ártson. Még egy dolog van ami igazán tetszik benne, általában árában nem szedik le, hisz a leszedések többnyire nem 0 manásak (persze akad kivétel). Perverzek figyelmébe ajánlom a kalandozók városás Rúnák Termét, ami vissza tudja venni a kézbe ha úgy adódik.

Egy barátságos paklit is mutatok ami többek közt az Od rúnára is támaszkodik, és meglepő módon egyik más 0 manáscsapda se szerepel benne:

Jövőváltók kerengője
Északi Kapu
Trónterem

4 Talman Rach Ahal
4 Ellana Papnő
3 Kahrei Konstruktőr
3 Szürkecsuklyás Klánbáró
2 Hrassan
4 Od-rúna
4 Naftacsapda

4 Tilalom Rúna
4 Ostromverő Bozót
4 Teleport Rúnák
1 Erioni Fal
4 Haditervek
4 Sápadt Angyal Átka
4 Sárkány Pusztítása
3 A Sápadt Angyal
4 Özönvíz
4 Tornádó

Kellemes tesztelést az Od-rúnához!

-Aquir

És ne feledjétek, Április 26-án Ősök ébredése bontott paklis verseny, ahol játék közben is megismerkedhetsz az új lapokkal!