Büszkeségeink

M.A.G.U.S. kártyásnak lenni, M.A.G.U.S. kártyával játszani nem egyszerűen mesekártyákkal való játékot jelent, sokkal, de sokkal több attól. A kezdetektől fogva  – több, mint 20 éve! –  a M.A.G.U.S. kártyások egy hihetetlen kohézióval működő, összetartó közösséget is alkotnak, így máguskártyásnak lenni nem azt jelenti csupán, hogy különféle kártyákat gyűjt szép mappákban az ember és játszik, versenyzik velük… egy közösség tagja, ami legalább, sőt talán fontosabb is.

Egy közösségnek mindig vannak vezérei, nagy egyéniségei, elismert és megbecsült tagjai, akik mind-mind építették vagy jelenleg is építik a közösséget, tesznek a közösség fejlődéséért, összetartják. Van aki versenyek, klubnapok szervezésével, van aki a kezdők segítésével, van aki kimagasló versenyeredményeivel, van aki cikkek írásával, vagy épp a háttérből a játék útjainak egyengetésével, csak hogy néhány példát soroljak fel. Nélkülük nem ilyen lenne és talán már nem is lenne ez a fantasztikus játék.

Mindannyian akik kicsit is tettek ezért a játékért és ezért a közösségért maximális tiszteletet és elismerést érdemelnek. Több, mint 10 évvel ezelőtt elindult egy kezdeményezés nagyjaink, hírességeink elismerésére, kitüntetésére, hogy emléket állíthassunk nekik, ez a “Hírességek csarnoka“. Pár éve “Az év játékosa“, majd a “Bajnokok bajnoka” elismerésekkel bővült a közösség egyes tagjainak emléket állító, kitüntető díjak repertoárja.

Hírességek csarnoka (Hivatkozás)

AAA máguskártya meghatározó alakjai. Akár előtérben, háttérben, de munkájukkal sokat tettek a játékért. Nem csak ügyes kártyások, de igazán a fair play szellemben játszanak. Nélkülük nem lenne ilyen ez az egész, amit máguskártyának nevezünk. A Hírességek csarnokába a közösség tagjai általi beválasztással lehet bekerülni.

Az év játékosa (Hivatkozás)

Az Országos Kiválasztottak Pontszerző Bajnokságának első helyezettje.

Bajnokok bajnoka (Hivatkozás)

Az év legrangosabb versenyének – az évzárónak – az összesített győztese, mely a két formátum nyertesei között dől el.