Boszorkányság

Elina végtelenül boldognak érezte magát. Boldognak és szabadnak, mint a madár. Vége volt a bujdosásnak, az üldöztetésnek és a folyamatos szorongásnak. A boszorkányvadászok céhe az előző nap éjjelén végleg megszűnt létezni.
Persze bármikor jöhetne a helyükre egy újabb vadásztársulat felbőszülve elődeik bukásán, de a szekta vezetője gondoskodott róla, hogy a csendes ereni városkalakói évtizedeken keresztül ne bízzanak meg ilyen jellegű fajankókban. Mindenártó mágiát, betegséget, jégverést és meg nem történt szörnyűségeket is a vadászokra fogott, mielőtt a szárnyai alatt hatalmasra növekedett szekta összpontosított varázserejével halálos bűbájt idézett volna rájuk.

Az ambiciózus nő a semmiből bukkant elő négy hónappal ezelőtt, és páratlan tehetségével elkápráztatva a szekta rettegő tagjait, a vadászok által elégetett régi főnővér helyére lépett.
Sötét hírek terjednek róla. Azt mondják démonokkal cimborál, és hogy a messzi délről érkezett. Ezek a rémhírek azonban mit sem számítanak, hiszen ha igazak ha nem, nem foszthatják meg a vezetőt érdemeitől.

A szinte teljesen kiirtott szektát néhány hét leforgása alatt több mint húsz új taggal gyarapította, de ez nem minden. Külső segítőket szerzett felhasználva minden varázserejét és praktikáját.
Sötét idegenektől szerezte meg a felbecsülhetetlen térképeket, melyek titokzatos dimenziókapukhoz vezettek. Aljas goblin varázslókat csábított maga mellé, akik bármire hajlandóak úrnőjük kedvéért. Harcias amazonok támogatását nyerte meg, holott azok hírhedten rossz viszonyt ápolnak más boszorkányszektákkal.

A végső szeánsz éjszakáján szörnyű, sötét csend telepedett a kisvárosra. A maroknyira zsugorodott vadásztestvériség utolsó hírmondóinak halálsikolyra sem volt lehetősége, miközben semmiből előbűvölt kígyók fojtották meg őket és kegyetlen asztrálvarázslatok változtatták őket vérszomjasan csaholó kopóból megalázkodott ölebbé.

Elina boldog volt, mert nem kellett többé félnie. Nem kellett többé attól apillanattól tartania, hogy egy habzó szájú fanatikus rámutat és halálra ítéli egyetlen szóval: Wicca”.

Athalay csarnok
Argureni bálterem
Kard-szentély

3 Maida Saluquas csábító
3 Lélekkötő
3 Emrelin testőrnő
3 Acélszarvú sarlatán
3 Csuklyás idegen
3 Kígyóvarázs
3 Szemmel verés
3 Szeánsz
3 Lappangó démon kitörése
2 Kisülés
3 Égi hajók kora
3 Átlépés a féregjáraton
3 Varthon
2 Athalay csarnok

– Liborion –