Bajnokok Ligája a láthatáron

Harmadszor kerül megrendezésre Regionális Nagyverseny Mezőnagymihályon. A legutóbbi januári regionálison 26 fő nevező volt, a tavalyi 2 naposon pedig 19 fő. Nagyjából e két szám között lehet kalkulálni most is. A 2 napos nyári kártyatábor időpontja már hónapokkal ezelőtt meg volt, tavalyhoz hasonlóan, már-már hagyományosan Június 28-29-reesett a választás.

Az első nap Regionális nagy verseny lesz 4x-es szorzóval és BONTOTT (Ősök ébredése) formátummal, a második nap pedig egy hagyományos versennyel zárnánk a tábort.

Részletek:

Helyszín: 3443 Mezőnagymihály, Kossuth út 75., Művelődési ház

A versenybíró:Magyar Máté
Quest:Minél több alapszint-jelző irányítása. (A 4 legmagasabb kapja a pontokat.) Ugyan az,mint a KM bontotton!

Szombaton 9:30-tól várjuk a nevezőket abontott paklis versenyre. 6000 ft lesz a nevezés.A nevezésért cserébe kapod: 6db ŐÉ kieg, amivel játszol (+ 2 kieg mindenki után a nyereményalapba, melyekszét lesznek osztva a helyezések sorrendjében! TEHÁT FEJENKÉNT 8 KIEG!!! Valószínűleg a TOP 8-nak,de ez a nevezők létszámától függ!), júniusi UR lap,Asztal felborítása” regionális (nem hivatalos) emléklap.

10:00-kor asztalhoz ültetés. 6db ŐÉ pakli kiosztása fejenként.Nevezési lapok kitöltése, paklik regisztrálása 40 lapos minimális paklimérettel. (Erioni falat nem lehet használni, kezdő toronyszintekaz alábbiak is lehetnek: Áldozóterem, Argureni bálterem, Critai tábla, Darton-szentély, Istálló, Kláncsarnok, Kriptaterem, Pantheon, Tenyészverem, Tükrök terme.+ az ŐÉ gyakori tornyai!) Majd sorsolás,sorsolóprogrammal!
10:45-kor kezdődik az első forduló! 50 percesek lesznek a fordulók. A fordulók száma a létszámtól függ, valószínűleg 6 forduló lesz! Minden fordulóban a szervezők és a bíró elkérnek és átnéznek néhány paklit, hogy nem e történt csalás! Reméljük ilyen nem lesz, ha mégis, az azonnali kizárással jár! A verseny vége várhatóan 16:00-17:00 között lesz,aztán eredményhirdetés következik.

1. helyezett:Serleg+kiegek+Ajándék regionális(nem hivatalos) emléklap+Verseny győztes lap
2. helyezett: Serleg+kiegek+Ajándék regionális (nem hivatalos) emléklap
3. helyezett: Serleg+kiegek+ Ajándék regionális (nem hivatalos) emléklap
4. helyezett: Kiegek+ Ajándék regionális (nem hivatalos) emléklap
5-8. (ez még nem biztos)helyezett: Kiegek

Vályi Laci szervezőtársammal ezeken felül plusz 5 kiegészítőt ajánlunk fel a nyereményalapba!

Az eddigi nagy versenyeinken 7 db serleg került kiosztásra. Érdekesség, hogy eza 7 serleg 7 különböző játékosnál van: Kun László, Doktor Dénes, Jávorcsik Norbert, Nyakacska Balázs, Szász Péter, Mezi Tamás, Németh Szabolcs.

A verseny alatt büfé fog üzemelni, ahogy a januári regionálison is, illetve a szokásos vendéglátásra számíthattok.

A verseny izgalmai után a másnapra maradóknak lesz vacsora (sertéspörkölt),másnap pedig reggeli(virsli) melyeket közösen fogyasztunk el. Aszakács Suskó Feri, alias Cefremester lesz!Ezeknek a költsége: 700 ft, melyet a nevezéskor kell fizetni a másnapi verseny nevezésével (1000 ft) együtt. Tehát a 2 napra maradók költsége összesen:bontott+hagyó+kaja,pia=7700 ft

A verseny után lehet VB-t nézni,focizni a szomszédos tornateremben, asztaliteniszezni, inni, bizniszelgetni, jól érezni magunkat!!! Fürdési lehetőség van a tornateremben, majd szivacsokon hálózsákban aludni bent a tornaterem galériájában, esetleg a művházban tetszés szerint. Másnap 10 óra felé lenne a reggeli, majd a hagyományos verseny kb. 11óra tájában kezdődne. AMIT SEMMIKÉPP NE HAGYJ OTTHON: TORNACIPŐ, HÁLÓZSÁK,KÁRTYA! Ha hálózsákot nem tudsz hozni, szólj és segítünk!

A verseny kiírása:

Hagyományos verseny! MEZŐNAGYMIHÁLYON Június 29-én. Helyszín: Művelődési ház klubterem. Kossuth út75.

Kezdés : 10:00-tól.

Nevezés:1000 ft

Formátum: hagyományos

Minden nevező megkapja az aktuális osztott lapot az első pedig a verseny győztes lapot.

Díjazás: ŐÉ kiegészítő lesz osztva.Minden nevező után 1 pakli kerül a díjalapba.

Quest: Legalább 4 toronyszint leostromlása egy játék alatt!

Ha nem akarsz lemaradni a nyár egyik legjobb versenyhétvégéjéről, és bulijáról,akkor itt a helyed!

Szabee