Az utolsó hetek

Mindannyian tudjátok, de ha valakinek ki is ment volna a fejéből, íme, az emlékeztető: 2012. november 17.-én, azaz ezen a héten, szombaton ismét kiemelt fontosságú nagyverseny lesz. A helyszín pedig nem más,mint a Fanyűvő étterem (Budapest, Dózsa György úti 3-as metró megállónál). A nevezési díj 6000 forint lesz 10 óráig, a később eszmélőknek 6500. Kissé borsosnak tűnhet, de ne feledjétek, hogy ezért a 6 db. Kárhozat Szilánkjai kiegészítő mellé az összes nevező kap 3db. Hűségesek Szólítója nevű lapot, mely máshol nem lesz osztva, s mely véleményem szerint a jövő versenykörnyezetének egyik meghatározó lapja. Róla van szó:

4MP Hűségesek szólítója VH/varázsló pszi Ismert formák: Aura, Kard, Nyíl
Életerővel manipuláló crantai nekromanta Asztrológia, Élettan II, Legendaismeret
F.:4 A.:8 M.:8 1.szintű Rend Jellem
Jelenbe kerülésekor játékosának összes kalandozója kap 1 Alapszint-jelzőt, a Külső síkon lévők is.
[állandó képesség] Alapszint-jelző külső síkon sem esik leirányítójának kalandozóiról.

Mitől is kiemelt fontosságú még ez a verseny? Egyrészt: Ahogy egyre nyúlnak az éjszakák, és rövidülnek a nappalok, úgy közeledünk az év végéhez. Az M*K játékosoknak ez a szilveszteren túl még valamit jelent: nyakunkon a versenyévad vége. Az évzáró verseny időpontja december 8., de az idei ranglistába december 1. utáni versenyek már nem számítanak be, így alig három hét maradt arra, hogy a minél előkelőbb helyezést bebiztosítsák maguknak a játékosok. Erre tökéletes alkalom lesz ez a verseny, hiszen az itt szerzett pontok mindegyike négyet ér a ranglistán, így jó szerepléssel akár jelentős hátrány is minimálisra csökkenthető egy-egy riválissal szemben. További motiváció lehet a más versenyeken el nem érhető, magas díjazás. Lássuk pontosan, mire is utaltam az előző mondattal:

1. helyezés: 30 kiegészítő (választható,a 12 laposok közül)
2. helyezés: 20 kiegészítő (választható, a 12 laposok közül)
3. helyezés: 10 kiegészítő (választható, a 12 laposok közül)
4. helyezés: 6 kiegészítő (választható, a 12 laposok közül)
5-8. helyezés: 3 kiegészítő (választható, a 12 laposok közül)
9-16. helyezés: 2 kiegészítő (választható, a 12 laposok közül)
17-32. helyezés: 1 kiegészítő (választható, a 12 laposok közül).

Másrészt: kimozdulhattok a megszokott játékos környezetből, és olyan személyekkel mérhetitek össze játéktudásotokat, akiket jó eséllyel a záró versenyen is ellenfeleitek közt tudhattok majd. Itt a kiváló lehetőség tehát arra, hogy egy kis előzetes terepmunkát végezzetek, ismerkedjetek a vetélytársak stílusával. Mindezt úgy, hogy mindenki ugyanazon kiegészítő azonos mennyiségű lapjából készít magának paklit! A mérkőzések szüneteiben pedig számtalan lehetőség adódhat arra, hogy megváljatok számotokra felesleges lapoktól, és/vagy beszerezzétek azokat, melyekre régóta áhítoztok.
Hiszem, hogy egy jó versenynek nézünk elébe, így mindenkit bátorítok a részvételre. Ne feledjétek továbbá: az óra ketyeg, így egyre kevesebb idő maradt a decemberben begyűjtendő Slan Csillagok darabszámának maximalizálásra!