Áldásnyomok a Teknős páncélján

Hania Cíh Cyuhann egy régi motoros. Lényeg a lényeg, hogy körönként 1 kalandozó jöhet. Manapság, a héroszok csarnoka korában ez aligha zavaró. Hát igen, de minden mást le foguk szedni. Lássuk, hogyan:

északi kapu
critai tábla
trónterem

4 Hania Cíh Cyuhann
2 alvó láng
2 szunnyadó
4 Káosz-Bulzaab áldása
4 Tyranno tombolása
4 hódítások kora
3 hadiszerencse
4 famulus
4 seyrine
3 pókháló
4 szemmelverés
4 bebörtönzés
4 szeánsz
3 kobragyűrű

Ez idáig 50 lap.

Háromféleképpen lehet befejezni:
A, hatalmasokkal, boszorkányerőddel és káoszkorral
B, égi hajós szettel
C, még leszedős lapokat teszünk be: végvető, homálykönyv, tyranno haragja, terméketlenség

Hania seyrinnel és famulussal elég bosszantó: úgy ver szemmel, hogy ébren marad.
Bebörtönzéssel, szeánsszal ugyanez van.

A Tyranno lapok és a Bulzaab áldás elég komoly szelekció. Amit az ellenfél kalandozón kívül kipakol, leszedjük. A pőre kalandozót valahogy megbénítjuk – szemmelverés / bebörtönzés. A hordák eleve ki vannak nyírva. Amint van hódítás kora, mehet az ostrom.

Nézzük, hogyan változik mindez az A-B-C záradék függvényében:

A,
Ide a szunnyadó a felesleges, helyére 2 déli kapu kerül. A hódítások helyett próféciák kora, a Tyranno harag leszedi ugye, a szeánsz visszateszi. A trón helyett valami erős torony alulra és Márványszentély. A káoszkor ide nagyon jó: a 2 és az 5 dobást kivéve nekünk kiváló, 1, 3, 6 kimondottan megfelelő. A Bulzaab áldás a kör elején kényszerből” letett kalandozó után váratlanul übergenyának fog számítani. Itt ostrom nem kell, ha az erőd kint van, nyerni fogunk. Johnnyknak való, akiknek a pakli alapkombója kevés, és extra varázslatra szomjaznak a játék során.

B,
Nincs sok mondanivaló. Betesszük a durva ereklyéket, 3 driáq gyűrűt, 2 zárványt és 3 égi hajót, 2 sobirai vándorbazárt és 4 csuklyást. Az égi hajót be tudjuk dobni a vándorbazárnak, és csuklyással kikeressük a következőt, hogy körönként legalább egyszer működjön az égi hajó semlegesítő képessége. Ez a Spike-ösvény, az ostrom-kontroll: odaverünk erőből, de van a pakliban egy nehezen védhető kontroll-mag.

C,
Itt a semlegesítésre, pucolásra erősítünk rá, ez a pakli alapszándékát optimalizálja. Mindig mindent leszedünk, így vagy úgy. Ennél kicsit meditálni kell a várható ellenfeleket illetően, hogy abból legyen sok amiből túlkínálat van a játékostársaknál, és abból legyen kevesebb, ami épp nincs felkapva annyira. Ez Timmy-verzió, itt nem cél a stabil, kiszámítható győzelem, az alapötletben akarunk fürdeni, ami most a blokk, ezt is lehet élmény-központúan játszani, művészi igénnyel. Sokszor nem azon fogunk gondolkozni, hogy leszedjünk-e valamit, hanem hogy éppen hogyan.

Ki melyikben ismer jobban magára?

MDani