A tudás hatalom

A sötét teremet hideg fuvallat járta át. Ez volt a jele annak, hogy újabb ügynök lépett be a csigalépcső tetején nyíló titkos ajtón.
A jövevény kisvártatva felbukkant az asztalnál, és halkan helyet foglalt. Az egyik csuklyás alak csendben végigmérte a többieket, majd megvető pillantással illette az utolsóként érkezőt.
– Késtél.
– Hátráltattak. – sziszegte a másik.
– Nocsak. Remélem nem vezettél a nyomunkra senkit. A fejedbe kerülne…
– Nem erről van szó. – mentegetőzött a kém. –Új információ birtokába jutottam.
Az Ásítók tolvajklán új boszorkánymestereket szerződtetett. Erősen mellényúltak, mert mindenféle kétes dzsad származékot sikerült idecsempészniük a tiszta vér földjére.
– Remek! Nagyon jó hírek. Rájuk kenhetjük a járványt, ami hetek óta tizedeli az obsorokat. Végre lesz okunk felszámolni azt a problémás klánt, és még a nemesség válláról is levesszük a betegséggel kapcsolatos találgatások terhét. A Császár hálás lesz.
A kémhálózat feje immár nem fenyegetett fővesztéssel senkit. Büszkén kihúzta magát, majd újabb beosztottjára parancsolt rá.
– És te? Mit tudtál meg?
– Mindent amire szükségünk van. – válaszolt egy fehér hajú ügynök. – Felrajzoltam erre a térképre, hogy hol vannak a rúnák, amik a Hysser család irattárát védik. Ha követjük, akkor olyan lesz, mintha ott sem lennének, és könnyűszerrel bezsebelhetjük a származási okiratokat.
– Helyes, helyes… – dörzsölgette tenyereit az elöljáró. – Na de ne lopjuk tovább a napot! Oszoljatok! Holnap ugyanitt, ugyanekkor…

Császári kémhálózat Feltétel: Kyr kalandozó irányítása SZP: 1
[szövetségpontállandó képességegyszeri képesség] Legfeljebb 1 célpont akadálylap megsemmisül. Játékosa visszakeverheti Jövő paklijába a Császári kémhálózat-ot, valamint visszakeverhet Múlt paklijában lévő célpont lapot is. A képesség csak a forduló nyitása fázisban aktivizálható.

A kyrek rengeteg vérfrissítést kapnak az új kiegészítőben. Közöttük igazi gyöngyszem ez a remek szövetséges.
A Kémhálózat tagjai némi információgyűjtés és tanácskozás után ellibbennek az éjszakába, hogy újabb titkokkal gazdagodjanak, és stratégiai előnyhöz jutassák a császárkülső és belső ellenfeleivel szemben.
A kivárós játék támogatói. Lassan de biztosan felőrlik az ellenfél védelmét, és újrahasznosítják legjobb lapjainkat.
Te milyen fontos lapokat tennél szívesen végtelenné a kémhálózat segítségével?

Krad szentély
Tamari járata
Ostromerőd

3 Freiglundi térmágus
3 Enrawellicsatamágus
3 Naftacsapda
3 vámpír úrnő
3 M.A.G.U.S. szerzetes
3 Császári kémhálózat
3 Mulandóság
3 Özönvíz
3 Savteremtés
3 Tyrrano haragja
3 Fajháborúk kora
3 Feledés homálya
3 Próféciák kora
1 Hadiszerencse

– Liborion –

És ne feledjétek, Április 26-án Ősök ébredése bontott paklis verseny, ahol játék közben is megismerkedhetsz az új lapokkal!