A Jövő Zenéje

Mintazt már egy ideje tudhatjuk, az Ősök Ébredése kiegészítő egyik fő faja az eddig meglehetősen ritkán előforduló anur lesz. A kiegészítő valószínűleg rengeteg új paklit hoz majd magával, melyeknek a rejtélyes fennsík lakói adják majd a gerincét. Mindegyikük jól fog majd illeszkedni a vérbeli anur fajpaklikba, de sokan közülük önálló koncepciók oszlopos tagjaként is megállhatják a helyüket.
A kérdés csupán annyi, hogy mit tudunk az enigmatikus fajról, és ezen tudás alapján mire számíthatunk a kiegészítő vadonatúj lapjaitól. Vegyük sorra azanur faj jellemzőit, melyek alapján a lapok megszülethettek!

I. Átváltozás
Az anurok fajára kevés dolog olyan jellemző mint az, hogy valamely macskaféle alakját tudják magukra ölteni. Emberi alakjuk mellett általában képesek teljesen vagy részlegesen azonosulni totemállatukkal.
Különös módon ilyenkor nem a teljes, hanem a félig humanoid átváltozás a hatékonyabb harcban. Az anur mérete és ereje megnövekszik, és gyilkos karmokkal, fogakkal fegyverzi fel magát. Vajon milyen képességek és laphatások fogják ezt a különleges tulajdonságot megjeleníteni az Ősök Ébredésében?

II. Féktelen harcmodor
Ha már átváltoztak, akkor az anurok vérfarkashoz hasonló gyilokvággyal és állatiasan tomboló ösztönharccal vetik magukat ellenfeleikre. Nem ritkák a leharapott vagy letépett végtagok, és az egymást követő gyors és kegyetlen csapások. Az anurok minden bizonnyal rettenetes harci potenciállal fognak rendelkezni, és félelmet keltenek majd az ellenfél szívében, mikor a csatatérre szabadulnak.

III. Csapatos támadás
Az anurok jellemzően törzsekbe tömörülve élnek, és vadállati életmódjuk miatt erős falkatudattal rendelkeznek. Bár eredetileg sárkányfélék leszármazottai, mégis jellemzőbb rájuk totemállataik ravaszsága és vadászösztöne. Minél több főt számlál egy vadászcsapat, annál ütőképesebbek. Ahogy létszámuk növekszik egyre könnyebben játsszák ki az ellenfél védelmét és egyenként szedik le balsorsú áldozataikat.
Vajon hogyan erősödnek majd az anurok az új kiegészítőben, ahogy egyre többen lesznek?

IV. Vadon szava
Az anur fennsík legendás dzsungele rengeteg veszélyt és titkot rejt magában. A sejtelmes táj lopózásra, harcra és túlélésre tanítja lakóit, akik otthonosan mozognak a más népek számára idegen tájon.
Az új anur lapok erdei életmódjuknak köszönhetően rengeteg régi és frissen megjelenő lappal lesznek majd kombinálhatóak. Vajon milyen lapok lehetnek ezek?

V. Szimbiózis
Az anur nép egyik legkarakterisztikusabb jellemzője a bőreváltás mellett kétségtelenül a sárkányokkal és leszármazottaikkal való harmonikus kapcsolat. Az anurok nem háziállatként, hanem harcostársként és társadalmuk szerves részeként kezelik a szárnyas hüllőket. Megannyi módon képesek egymás hasznára lenni háborúságban és békeidőben egyaránt. Egy vérengző anur harcosnál csak egy rémisztőbb dolog létezik: A sárkánnyal megtámogatott vérengző anur harcos…

– Liborion –