A háború extázisa

Kha’at szemei előtt csak egyetlen cél lebegett: minél gyorsabban meggyilkolni a varázslót. A vén senkiháziban már alig volt szussz. Jó ötlet volt előre küldeni a páriákat és a portyázókat, hogy kimerítsék az öreg mágikus tartalékait.

Nem csoda, hogy ő volt nemzetségének vezetője. Rengeteg tapasztalat szorult bele az évek során. Mindig ő ment előre, mindig túlélte, mindig tanult valamit.
Most, hogy végre ő a legnagyobb és legerősebb a törzsben már nem kell ész nélkül rohamoznia. Már ő parancsol. Kiérdemelte vakmerő hőstetteivel és számtalan győzelmével.

Most, hogy nem látott már különösebb veszélyt gondtalanul vetette magát az ellenfél sűrűjébe. Úgy kaszálta le őket, mintha a megtestesült halál lett volna. Mérhetetlen harcedzettsége ellenfelei és bajtársai fölé emelte. Sokáig tartott, de végül valódi csúcsragadozó vált belőle.

Nem számított ki állt az útjába. Szétzúzta a fejüket, félresöpörte őket, elpusztított mindenkit, aki élt és mozgott. Már csak karnyújtásnyira volt tőle a vézna öregember. Magasba emelte gigászi harci pörölyét.

Nincs kegyelem. Nincs megállás. Csak a vér és a háború szava számít.

4 MP Csonttörő tomboló HARCOS/Gladiátor

Toroni ork Idomítás,Pusztítás, Taktika

F:8 A:4 M:4 2.szintű Káosz jellem

[állandó képesség] Amikor kezdeményező csapatba választják,akkor kerül rá 1 Alapszint-jelző.

Megfontoltság, kimértség, lelki egyensúly.
Ezek azok az erények, amiket a Csonttörő tomboló még csak hírből sem ismer. Ez a kegyetlen ork iszonyatos hévvel veti magát a harcba amikor csak lehetőségevan rá.
Minél többször tud elindulni, annál hatékonyabb lesz.
Kedvence lehet minden olyan játékosnak, aki nem szeret a sorban ücsörögve várakozni. Remekül működik együtt más Alapszint-jelzős lapokkal, illetve olyan hatásokkal, amik a manőverbe indulást szorgalmazzák, mint például a Leszakadt ég zászlaja, a Daroveeni köpönyegforgató vagy a Fajháborúk kora.

Nézzünk is meg egy példapaklit, ami az Alapszint-jelzőket igyekszik maximálisan kihasználni:

Krad szentély
Argureni bálterem
Végvár

3 Ag’garach fiai
3 Dzsah igehirdetője
3 Maida saluqas csábító
3 Csonttörő tomboló
2 Lélekkötő
2 Acélszarvú sarlatán
3 Rón kirurgus
3 Hadüzenet
3 Totemoszlop
2 Hűbérbirtok kiépítése
3 MAGUS szerzetes
3 Fajháborúk kora
3 Szellemkiáltás
3 Korty az ifjúság forrásából
2 Lelkesítés

– Liborion –

És ne feledjétek, Április 26-án Ősök ébredése bontott paklis verseny, ahol játék közben is megismerkedhetsz az új lapokkal!