A csata forgataga

Ma két lapot is bemutatok nektek. Mindkettő hatalomszó, egyik a sárkányok, a másik az aquirok hatalomszava.


Agresszió

Az aquirok lerohanták a megmaradt elfeket, éjfekete élőfém kardjaik és baltáik inakat és szövetet hasítottak. Az elfek körben harcoltak egymásnak háttal, hogy így is védjék társaikat, a rohamtól és a bűvigéktől, amiket az aquirok rájuk üvöltöttek. De igyekezetük hiábavaló volt lassan de biztosan kevesebben lettek. Volt akivel fegyver, volt kivel a túlerő, és olyan is kivel hatalomszó végzett.


Az elfeknek végük volt, már csak öten maradtak, a közel százból. Mikor már minden veszni látszott, üvöltés hallatszott, irdatlan hangerejű, olyan mint mikor ezer torokból hangzik el egyetlen szó. Az elfek legközelebbi ellenfelei rögtön összeestek. A sárkány hadvezér és barátai megérkeztek.

2 MP Oquicorr dühe Nincs kasztmegkötés
Másodkori sárkány mennydörgő szava

ID: Pillanat AT: Hatalomszó F:Harc Sebzés: 3

Egyszó

Ha sárkány kalandozó idézi le, akkor a célpontról lekerül 1 Alapszint-jelző.

(Az érvényesülése után rákerülő Alapszint-jelzőkre nincs hatással.)

Erősítés

A sárkányok hárman voltak, valamint 2 elf égi hajó is érkezett, a pikkelyesek széles rendet vágtak a megszorult elfek körül, hogy a hegyesfülűek egy kis lélegzetvételhez jussanak. Az égi hajók és a sárkányok megfordították a csata kimenetelét.

Oquicorr, a sárkányvezér odamanőverezett az egyik égi hajó mellé hogy elf társa Umhian ráugorhasson a sárkány hátára. Az égi hajókról elfek ereszkedtek le köteleken a földre majd belevetetették magukat a csata sűrűjébe.

Umhian és Oquicorr a magasból figyelte a küzdelmet és ott avatkoztak közbe ahol a legnagyobb szükség volt rájuk. Mikor már teljesen biztosra vették, hogy a csatát megnyerték egy új fenyegetés érkezett a bércek felől.


Fordulat

Aquir égi hajókat hozott a pernyével teli északi szél, szám szerint hármat. Idézőmágia kavarta meg az odot és a semmiből lumineshelek törtek az elfekre, sokan voltak többen mint amennyivel valaha is találkoztak a háború folyamán.

Ocuicorr és Umhian biztosra vette, hogy egy hatalmas aquir is itt lehet, hisz a lumineshelek megidézése kevés lénynek sikerülhet. A csata egyre hevesebb lett egy sárkány és vagy 2 kéttucat elf hősi halála kellett ahhoz hogy a fényevő szörnyeket megfékezzék.

Umhian intett hadnagyának, hogy rendezze sorait, mikor ártó kiáltást sodort az északi szél és a hadnagya szó szerint kifakult a létezés minden síkjáról.

2 MP Opálhajós haragja Nincs kasztmegkötés

Ősaquir pusztító kiáltása

ID: Pillanat AT: Hatalomszó F:Harc Sebzés: 3

Egyszó

Ha aquir kalandozó idézi le, akkor a célpontról lekerül 1 Alapszint-jelző.

(Az érvényesülése után rákerülő Alapszint-jelzőkre nincs hatással.)

Ocuicorr mentális üzenete mutatta meg az aquirok csenevész vékony vezérét. Umhian hallott már mendemondákat a kőbőrű aquirról akinek kék vérfolyók csörgedeznek a bőrén. Ezek szerint a sárkányoknak és az elfeknek a félelmetes hatalmú Ekrim Ekrarammal lesz dolguk ezen az átkozott napon. A harc újra fellángolt.

Kellemes napot!

Aquir

És ne feledjétek, Április 26-án Ősök ébredése bontott paklis verseny, ahol játék közben is megismerkedhetsz az új lapokkal!