Ynev szólít!

„Ynev kalandora!Ynevi kalandorok!

Szeretnélek köszönteni a M.A.G.U.S. kártya 20. évfordulóján. Ha informátoraim jól végezték a munkájukat, akkor korábban, vagy még talán most is figyelemmel kíséred szeretett játékunk sorsát. Az eltelt húsz év meglehetősen viharos volt, de sokan állták a szelet és kitartottak, így az MK nem lett az elmúlás áldozata. Azért kerestelek fel, hogy megtudjam, te is a Figyelők közé tartozol-e még. Nem titkolt célunk, hogy az elfordult, vagy a háttérben várakozó Kalandorokat megszólítsuk, és figyelmüket ismét magunk felé fordítsuk. Sok változás van készülőben, és az utóbbi tizenöt esztendőt meghazudtolva szeretnénk, ha Ti is beleszólnátok a kártya Jövőjébe. Első fontos lépésként, a közelgő évzárót úgy terveztük meg, hogy ne csak a verseny orientált játékosoknak nyújtson örömöt. Az Új Hullám versennyel párhuzamosan egy Gyakori-Átlagos formátumú verseny is lesz indítva, mindkettő ugyanolyan díjazással. Bízunk benne, hogy ha másért egyelőre nem is, de legalább a nosztalgia kedvéért válaszolsz a hívásra, és tiszteletedet teszed a verseny. Nem titkolt reményünk az is, hogy a felelevenedő emlékek, a verseny hangulata, a rég nem látott barátok meghozzák újra kedvedet a kalandozáshoz. Kérlek, hogy amennyiben teheted, gyere el Te is a 2017-es év Évadzáró versenyére, ahol értékes nyeremények várnak, és sok meglepetés. Ynev szólít! Légy bátor és válaszolj a hívásra! Mutassuk meg, hogy SOKAN vagyunk még!

Ui.: Ha számodra nem fáradtság, kérlek, szavazz a honlapon a hírességek csarnokában valakire, hogy egy játékosnak örömöt okozz! Itt teheted meg: http://mk.deltavision.hu/hiressegek-csarnoka-bevalasztas/”

Van, akinek ismerős lehet ez a levél és biztosan olyan is van, aki most látja először. Sajnos nem ismerek mindenkit személyesen – és még csak hallomásból sem -, mert én az „ifjú” játékosok közül való vagyok. Nézzétek el nekem, ha valakihez ily módon nem jutottam el, ebben a cikkben szeretném ezt pótolni, mert azt semmiképpen sem szeretném, ha valaki elfelejtve vagy sokad rangúnak érezné magát. Előttünk áll a kártyajátékunk legrangosabb eseménye, és nem véletlenül szól nektek ez a meghívó. Szeretnénk valóban megmutatni, hogy sokan vagyunk még, akik szeretik pörgetni a zsugát, ami Yneven játszódik. Higgyétek el, hogy nem vagytok egyedül. Játékosi pályafutásom alatt a kártyanepperi pozícióm is kialakult az utóbbi évek során, és személyes tapasztalataim vannak az utóbbi időszakról. Valami változik, valami történik a háttérben. Egyre több új, vagy visszatérő név jelenik meg, és sokan keresnek gyakori-átlagos lapokat. Nem gondoltam volna, hogy ez valaha bekövetkezik, de nagyon sok lapból nullán állok, teljesen kifosztottak az újabbnál újabb kérések. Ezt nem panasznak szánom, sőt örömmel írom ezt, mert újabb és újabb „sejtek” lépnek színre. Mert nem egy ilyen van ország szerte. Rengeteg olyan kis csapatról tudok, akik 3-6 fős baráti társaságok, és otthon, az élvezet, hangulat vagy csak a nosztalgia kedvéért játszanak. Éppen ezért ez a változtatás, hogy az évzáró versenyen két különböző formátum is fusson, nagyon is valós elképzelés, és láthatóan igen nagy érdeklődés is lesz rá. Nagyon szeretném, ha ez az akció elérné a célját: visszahozza a játékkedvet a régieknek, meghozza az újaknak, régi barátok találkoznak ismét, hogy feleleveníthessék az egykori nagy kártyás storykat. Ha az megtörténik, akkor joggal mondhatjuk majd: elindult valami ismét, ami egyre növekvő vérnyomással pumpálhatja a kártya szívébe a vért.

Remélem észrevettétek, hogy némi változás állt be, és bízom benne, hogy úgy érzitek pozitív irányba. Első lépésként nagyon aktívak lettek a cikkírók, sőt, bővült a cikkírói tábor. Szinte naponta, de heti szinten legalábbis sok hírrel, információval, ötlettel látunk el benneteket. Ez, az eltelt hosszú időszakhoz képest egy nagyon nagy előrelépés, és szeretnénk ezt fent is tartani, amennyiben azt látjuk és érezzük, hogy kedvetekre teszünk ezzel. Nagyon nagy reményeket fűzök az előttünk álló időszakhoz, és bízom benne, hogy sok emberhez eljut a hír: az MK él és létezik a játék! Rengeteg energiát fektetünk bele, hogy nektek is jusson a hírek, az új fejlesztésekből, az új kiegészítőkből, és azokból a dolgokból is, amikről egyelőre még nem beszélhetek.

Amiről nem mindenki tud, de publikus változás, hogy Aquir átvette a stafétát a kártya vonalon. Szeretném, ha ez senki hozzáállását, véleményét nem befolyásolná, mert ezzel kapcsolatban személyes véleményem van, amit szeretnék, ha meghallgatnátok (elolvasnátok). Mindenekelőtt le kell, hogy szögezzek valamit: Mátéval sosem voltunk cimborák, semleges vagy rossz viszony volt közöttünk szinte mindig, ezért nem vagyok, nem lehetek elfogult a témában felé. DE. Az elmúlt fél év alatt, egy teljesen más embert látok magam előtt. Én az a fajta ember vagyok, aki kimondja, ha valami rossz, de elismeri azt is, ha valami jó. Márpedig amit és ahogy most tesz, az nekem tetszik. Olyan lelkesedéssel és hévvel tud mesélni az érkező újdonságokról, amit kevés embertől láttam eddig. Ez önmagában még nem lenne perdöntő, de az eltelt időszak alatt olyan dolgokat láttam és hallottam tőle, amiket korábban nem. Az elmúlt fél év hírességhez méltóan telt, mind játékban, mind biznisz terén, és ez pontosan az, amit elvárok, ami elvárható tőle, miután beszavazták. Ezúton is szeretném bátorítani: így tovább, ezen az ösvényen! 🙂

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=483459621702701&set=g.258815160892374&type=1&ifg=1