Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tiltott Tekercsek I. a Kalapácsosban

2018. január 12. 18:00-22:00

1600Ft

Tiltott Tekercsek VI. évad, első állomás a HammerTime-ban!

Dátum: 2018. január 12., péntek
Formátum: Tiltott Tekercsek Örökség lapkészletből
Szorzó: 1
Nevezés: 18:00 – 18:30
Kezdés: 18:30 pontosan!
Nevezési díj: 1600,- Forint

Honlap és regisztráció: http://www.hammertime.spacebar.hu/ (csak regisztrálj, majd mi aktiválunk a tabellára)

A HammerTime Tiltott Tekercsek versenysorozatban az alapformátum Örökség lesz. A sorozat dobogósai és résztvevői egyedi ajándékokban részesülnek!

A formátum hatodik sorozata 6 állomásos. Egy külön tabellát indítunk, amibe ezen négy verseny eredményei kerülnek fel a szokásos szorzókkal, így a végén eldől, kik a legjobb pontvadászok.

Örökség formátum, a 2018-tól érvényes tiltott lapokkal, azzal a különbséggel, hogy minden verseny után a TOP 4 pakli összes olyan lapja tiltásra kerül, amiből maximális lapszámot használt (59-ig 3db, 60-tól 4db). Az aktuális tiltott lapok listáját a honlapon, a Tiltott Tekercsek menüpont alatt találod.

A HONLAPON VALÓ ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ ÉS A LAPLISTA LEADÁSA NEVEZÉSKOR A VERSENYEN VALÓ INDULÁS FELTÉTELE!

DÍJAZÁS: Minden nevező kap egy Arany nevű ultra lapot. Az első helyezett +1 Arannyal tér haza. Minden játékos a helyezése sorrendjében választ 2 már felbontott Erioni éjszakák kiegészítőt, 2 körben! A Kihívás teljesítői a külön sorozatba számító pontokkal gazdagodnak.

KIHÍVÁS: Irányíts vagy idézz le minél több különbözőt a Hírességek lapjaiból (az egyszerre a Jelenben lévő legtöbb számít)!

TILTOTT LAPOK: Leszakadt ég zászlaja, Napszállta, Álom dala, Caput Draconis, Átlépés a féregjáraton, Az emír lányának kiszabadítása, Huri, Kirekesztés, Kötések oldása, Ranagol-paplovag, Ricco, Sigranomoi egyetem könyvtára, Talavrai csodaműves, Új játékos beszervezése

Légy te is részese egy páratlan versenysorozatnak!

Részletek

Dátum:
2018. január 12.
Időpont:
18:00-22:00
Összeg:
1600Ft
Esemény kategória:

Helyszín

HammerTime
Üllői út 111.
Budapest, 1091
Honlap:
http://hammertimecafe.hu/

Szervező

Balázs László