Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

OVV Veszprém

2018. június 9. 09:00-17:00

„Lágy szellő rezgette a fák leveleit. Madarak csivitelése, és a tisztás közelében lévő csobogó hangja hallatszott. A luminatar mozdulatlanul ült a liget közepén. Tőle balra, az ajándékokat körülölelve, rönkszentélyen állt. A kalahoráknak szánt áldozat jó ideje ott állt már, de a múló idő nem hagyott nyomot rajtuk, a megtartó áldásának köszönhetően. Az idős elf csak néha mozdult meg, a környezetére figyelt. Nem hétköznapi módon hallgatta a természetet: a növények és az állatok beszéltek hozzá, olyan nyelven, amit csak nagyon kevesen értenek. Tanulni szeretett volna tőlük, pedig hajlott kora mérhetetlen tudással ajándékozta meg. Tanulni olyan dolgokat, amikről nem, vagy csak kevés fogalma volt. Nem akart készületlenül állni a kihívás előtt. Az élőlényeket kérlelte, hogy meséljenek azokról, kik Sirenar erdeinek határához közelednek. Nem akarta feltétlenül a pusztulásukat, csak akkor, ha nem hagynak más választás számára. Régi, és új emlékeket idéztek a lombok által susogott történetek. Mindenféle népek szerepeltek benne, s olykor, amikor kitisztult az elméje, könny gördült le arcán. Tudta, hogy mi vár rájuk: kín és szenvedés.

A tiszta pillanatokban kisimult arcot, minduntalan elcsúfították a harag és a téboly keltette árkok. Ha valaki megleste volna, akkor megdöbbent volna, mert a ligetben ülő teremtés csak látszatra volt vén, s a ráncok sem a hajlott kor okán barázdálták arcát. Nem is olyan rég, a határokon túl járt, hogy száz halált osszon, a korokkal korábban zsákmányolt ereklyével. A legyőzött, szapora népek azonban nyughatatlanok voltak, s elődeik bukásáért bosszút esküdtek. Az Ikerhegyek ura azonban örült ennek, mert ismét része lehetett a két érzésben: kín és szenvedés.

A háttérben szemlélődő luminatar, természetének köszönhetően meg sem próbálta elnyomni az erősebbik ént. Utat engedett neki, hogy kitombolhassa magát, így jutalomképpen, része lehetett nyugalmasabb időszakokban. Ilyen volt a mostani, ligetben töltött idő is. Emlékei a mesékről azonban minduntalan egy irányba terelődtek. Symenor ostromára, amikor még a benne rejlő entitást Holdfény Erragalként szólította a sárkányszövetség hadura, Velias. Elméjében kitörölhetetlenül élt a pusztító csata az aquirok ellen, a Városfenyő, Mirven, és a hátrahagyott ikrek. A nyugalmas pillanatok elillantak, ahogy felerősödött a két érzés: kín és szenvedés. A szeméből kigördülő könnycseppek kristállyá szilárdultak, s félősen szertegurultak, ahogy hirtelen mozdulattal felpattant, s a kihívás szavait üvöltötte eszelősen:

Százkarmú vagyok! Gyertek csak, s meglesz méltó jutalmatok: kín és szenvedés!”

 

Sziasztok!

Nagyon sok szeretettel várunk minden kártyázni vágyót Június 9-én Veszprémben a Banzáj Bisztróban az idei OVV sorozat harmadik állomásán!

A helyszín 9:00-kor nyit. Nevezés: 9:30-tól Kezdés: 10:00-kor

Kérek mindenkit, hogy előre megírt paklilistával érkezzen!

Nevezési díj: 3000Ft

Minden nevező után 3 csomag Kékarcú Kiteljesedése kerül a díjalapba, melyet a helyezések sorrendjében húznak ki a játékosok, illetve egy Arannyal gazdagodik mindenki. A verseny győztese további 1 Aranyat kap.

Az első 6 helyezett egy-egy Hinniát vihet haza, valamint a létszámtól függően további példányok kerülnek kisorsolásra.

Az első három helyezett számára tárgynyereménnyel is készülünk, ezekről hamarosan képet is mellékelek.

Gyűjtsd össze a Kristálykönnyeket!

  1. Kristálykönny: Óvd a természetet! (A meccseiden ne semlegesíts/semmisíts meg ellenfél által irányított állat/növény akadálylapot!)
  2. Kristálykönny: Töltsd be a bosszút! (Ölj meg legalább egy elfet, amit az ellenfél irányít!)
  3. Kristálykönny: Kín és szenvedés! (Sebezz legalább 5-t egy ellenséges kalandozóba úgy, hogy életben maradjon!)

A teljesítők között KK kiegészítők lesznek kisorsolva.

Ha bárkinek kérdése/kérése lenne, a megadott elérhetőségeken keressen nyugodtan.

Részletek

Dátum:
2018. június 9.
Időpont:
09:00-17:00
Esemény kategória:

Helyszín

Banzáj Bisztró
Radnóti tér 3.
Veszprém, Veszprém 8200 Magyarország

Szervező

Tóth Dániel
Telefon:
(20) 486 09 56
E-mail:
tthdnl23@gmail.com
Honlap:
https://www.facebook.com/daniel.toth.545