Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

OVV 1. állomás Székesfehérvár

2018. március 24. 10:00-18:00

2500Ft

Kihírdettetik:

     Jusson el Ynev minden vidékére, a Sheral bércein innen és túl! Erentől Niaréig, Shadontól az Ibarán át Erionig minden Kiválasztotthoz szólok most, Abaszisz nagykirálya, Ottlokír nevében. E hónap 24. napján egy végső viadalra szólít mindenkit a király, aki bátor hozzá, hogy válogatott kalandozóival, harci taktikáival, cseleivel megnyerje az utolsó viadalt. Reménykedünk benne, hogy nem az utolsót. A hírek már hozzánk is régen eljutottak. A Kékarcú Kiteljesedése.  Amhe-Ramun hatalmas seregekkel útnak indul, és délen az egész sivatagot el akarja pusztítani. Tudomásunk van róla, hogy számtalan kalandozó csapat a földrész minden pontjából a dzsadok segítségére igyekszik, megfékezve e hatalmas háborút.
A Nagykirály tisztában van azzal, hogy az előző esztendő végén bezárult az északi kapu. Így, nagy nevek távoztak egy időre. Amt-Nar külső síkra szállt, Oquiquorr álomba merült, Opálhajós, Daík, Haygar, A Falánk, és még sok-sok hős rejtőzködik. Mérhetetlen izgalommal várjuk a Kiválasztottakat,- akiket a király mellett az Őrtálló Nagyok is árgus szemekkel figyelnek- milyen csapatokkal érkeznek. Talán vérszomjas orkok? Vagy Erion szegénynegyedéből összeverbuvált koldusok?. Netán előbújnak aquirok is, akik a Hatalmasok megbízottjával erősítik csapatukat? Gyűljön össze eddig soha nem látott számú csapat!
Viadalra fel!

Országos Vándorverseny Székesfehérvár

Formátum: korforduló

Verseny szorzója: 3x

Időpont: 2018.03.24. szombat, nevezés 10:00-tól, kezdés 11:00.

Helyszín: Bányató Vendéglő, Székesfehérvár, Zsolnai u. 39.

http://www.banyatovendeglo.hu/elerhetosegeink.php?lang=hu

Nevezési díj: 2500 Ft

Laplistát mindenki hozzon!!!

Minden nevező után 3 db Erioni éjszakák kiegészítő megy a nyereményalapba. Minden nevező 2db Aranyat kap, az első négy helyezett +1db Aranyat

A verseny lapja: Hinnia

Az OVV lapból az első 6 helyezett kap, valamint két darabot random sorsolunk ki.

Ha a nevezők száma eléri a 16-ot akkor további kettő OVV lapot kap a verseny. További négyet, ha a nevezők száma eléri a 20-at Olyan ember nem kaphat még egy példányt aki ezen a versenyen kapott már egyet.

Díjazni fogjuk a messziről érkezőket! Aki legalább 60km távolságról érkezik, jutalma az utazók lapja: Őrjöngő korg

Gyertek, gyertek! Ha bármi kérdésetek van: 06702681963 Fábián Balázs

Részletek

Dátum:
2018. március 24.
Időpont:
10:00-18:00
Összeg:
2500Ft
Esemény kategória:

Szervezők

Almádi Tamás
Fábián Balázs