Események betöltése

« Összes Események

K.K. Draft verseny a HTC-ben

2018. május 25. 18:00-22:00

6000Ft

Formátum: Kékarcú kitejesedése Draft
Szorzó: 1
Nevezés: 18:00 – 18:30
Kezdés: 18:30 pontosan!
Nevezési díj: 6000,- Forint

A nevezési díj tartalmaz 6 db Kékarcú kiteljesedése kiegészítőt a draftoláshoz és 2-őt a díjalapba és biztosan jár érte egy ARANY nevű ultra lap.

A helyszín természetesen a HammerTime Cafe!

Szabályok:

Nincs laplimit
Minimális pakliméret 40 lap
Kezdő toronyszintnek az alábbi lapok használhatók (a verseny keretein belül bontatott toronyszintek mellett): Argureni bálterem, Győzelmi oszlop, Kláncsarnok, Küzdőverem, Legendás taverna, Sötétség verme.

Lebonyolítás:

A draft-verseny úgy zajlik, hogy a játékosok körben ülnek, mindenki előtt van 1 csomag kártya és ezeket egyszerre kibontják. Mindenki csak a saját csomagját látja. Ezután adott idő (először többnyire 1 perc) alatt döntést kell hozniuk arról, melyik lapot szeretnék megtartani, majd a verseny bírójának (otthoni játékban egy erre kijelölt személynek) jelzésére mindenki továbbadja ugyanabba az irányba (jobbra vagy balra, ahogy előzőleg meg lett határozva) a csomagot és így újra mindenkinél van 1-1 csomag. A procedúra így folytatódik, amíg a kártyák el nem fogynak. Ezután jön a következő csomag, amivel ugyanígy járnak el a játékosok. Minden új csomag felbontásakor változik a továbbadás iránya.

Az első három forduló az asztaloknál zajlik svájci rendszerben, míg a további fordulók már az egész mezőnyben szintén svájci rendszer szerint!

DÍJAZÁS: Minden nevező kap egy ARANY nevű ultra lapot. Az első helyezett további egy ARANY-nyal térhet haza. Minden játékos a helyezése sorrendjében választ 2-t, a már felbontott Kékarcú kiteljesedése kiegészítőkből, 2 körben!

MÁJUSI KIHÍVÁS: Idézz le 10 különböző nevű lapot egy játékban. (Kezdő toronyszint nem számít!)

Vár titeket felújított környezetben a HammerTime Cafe csapata!

Részletek

Dátum:
2018. május 25.
Időpont:
18:00-22:00
Összeg:
6000Ft
Esemény kategória:

Helyszín

HammerTime
Üllői út 111.
Budapest, 1091
Honlap:
http://hammertimecafe.hu/

Szervezők

Balázs László
Szabó Péter