Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hammeres DRAFT

2017.10.06 18:00-22:00

3750Ft
Koszfészek feldúlása

Formátum: Draft
Szorzó: 1
Nevezés: 18:00 – 18:30
Kezdés: 18:30 pontosan!
Nevezési díj: 3750,- Forint

A nevezési díj tartalmaz 3 Erioni éjszakák kiegészítőt a draftoláshoz és 2-őt a díjalapba és biztosan jár érte egy ARANY nevű ultra lap.

A helyszín természetesen a HammerTime Cafe.

Szabályok:

  • Nincs laplimit
  • Minimális pakliméret 30 lap
  • Kezdő toronyszintnek az alábbi lapok használhatók (a verseny keretein belül bontatott toronyszintek mellett): Argureni bálterem, Győzelmi oszlop, Kláncsarnok, Küzdőverem, Legendás taverna, Sötétség verme, Tükrök terme

Lebonyolítás:

A draft-verseny úgy zajlik, hogy a játékosok körben ülnek, mindenki előtt van 1 csomag kártya és ezeket egyszerre kibontják. Mindenki csak a saját csomagját látja. Ezután adott idő (először többnyire 1 perc) alatt döntést kell hozniuk arról, melyik lapot szeretnék megtartani, majd a verseny bírójának (otthoni játékban egy erre kijelölt személynek) jelzésére mindenki továbbadja ugyanabba az irányba  (jobbra vagy balra, ahogy előzőleg meg lett határozva) a csomagot és így újra mindenkinél van 1-1 csomag. A procedúra így folytatódik, amíg a kártyák el nem fogynak. Ezután jön a következő csomag, amivel ugyanígy járnak el a játékosok. Minden új csomag felbontásakor változik a továbbadás iránya.

DÍJAZÁS: Minden nevező kap egy ARANY nevű ultra lapot. Az első helyezett további egy ARANY-nyal térhet haza. Minden játékos a helyezése sorrendjében választ 2-t, a már felbontott Erioni éjszakák kiegészítőkből, 2 körben!

Küldetés: ERIONI HORDÁK! Idézz le minél több kalandozót (min. 3) egy mérkőzésen belül!

A küldetés két legjobb teljesítője osztozik a ranglista pontokon.

Vár titeket szeretettel a HammerTime Cafe csapata!

Részletek

Dátum:
2017.10.06
Időpont:
18:00-22:00
Összeg:
3750Ft
Esemény kategória:

Helyszín

HammerTime
Üllői út 111.
Budapest, 1091
Honlap:
http://hammertimecafe.hu/

Szervező

Balázs László