Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fórumtalálkozó 2018

2018. január 20.

A 2018. év első kiadói nagyversenye, egy fórumtalálkozó keretein belül kerül megrendezésre. A fórumtalálkozó témája (az Évzáró verseny mini fórumtalálkozójának mintájára), az előttünk álló egy év eseményeiről, díjazásairól, újdonságairól és az áprilisban megjelenő új kiegészítőről fognak szólni. Reményeink szerint a jelenlévők értékes információkra tehetnek szert a jövővel kapcsolatban, és értjük ezalatt azokat is akik részt vettek az Évzáró verseny mini fórumtalálkozóján. Szóval mindenképpen szeretnénk friss információkkal, újdonságokkal szolgálni.
Ezen nap folyammán kerül megrendezésre a 2016. év elmaradt meghívásos élőpontos Top 8-as döntője is. Ez azért is fontos, hisz a 2015. évben egy új titulussal gazdagodott játékunk ez pedig az Év Játékosa cím volt, melynek első viselője Kecskeméti “KeZso” Zsolt lehetett. 2016-ban az e cím megszerzéséhez beígért döntő viszont technikai okok miatt elmaradt, így a kiadó – ha egy kicsit megkésve is – most ezen ígéretének tesz eleget.

Időpont:
2018.01.20. (szombat)

Fórumtalálkozó:
10:00-tól kezdődik, és várhatóan 1 órányi jövőismertetés után kérdezz-felelekkel fog zárulni. Kérjük azokat, akik kíváncsiak eme beszélgetésre, azok időben érkezzenek, hisz mi sem szeretnénk ha bármiről lemaradnának.

Nevezés:
11:30-tól pakli lista leadásával. Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy pontosan és olvashatóan megírt laplistával érkezzen! A paklikat a verseny során szúrópróbaszerűen ellenőrizni fogjuk.

Az 2016. Év Játékosa címért megmérkőzőknek, természetesen nem kell nevezniük. Laplistát viszont nekik is kötelező leadni! A meghívásos verseny résztvevői a 2016. évi élőpontos ranglista alapján:
– Panyik Zoltán
– Kecskeméti Zsolt
– Kriston Dávid
– Nagy Péter
– Nyakacska Balázs
– Mezi Tamás
– Tóth Dániel
– Balogh Attila Márton

Kezdés:
12:00-tól kezdődik az első forduló. (Természetesen ez az időpont a fórumtalálkozó függvényében változhat, de igyekszünk tartani az időpontokat.)

A 2016 Top 8 mérkőzései 10:00 veszik kezdetüket.

Nevezési díj:
2500 Ft. Az idei évtől a vidékről érkező játékosoknak, nem a megszokott nevezési kedvezménnyel, hanem az utazók lapjával szeretnék megköszönni azt a fáradságot, melyet csupán azért hoznak meg, hogy jelen lehessenek eme rangos eseményen.

Szorzó:
A verseny eredménye 2x-es szorzóval számít bele a 2018-as OKPB-be. (OKPB – Kiválasztottak Pontszerző Bajnokság)

Helyszín:
10 Minutes Bistro&Cafe Budapest, 1082. Futó u. 47-53. (a Corvin sétányon)

Formátum:
Örökség, 5 forduló, 40 perces időlimit. (30 nevező felett 6 forduló, 40 perces időlimit.)
(Örökség – A régi Hagyományos formátum új megnevezése.)

Tiltott lapok:
Huri, Talavrai csodaműves, Ricco, Ranagol-paplovag, Caput Draconis, Sigranomoi egyetem könyvtára, Az emír lányának kiszabadítása, Átlépés a féregjáraton, Új játékos beszervezése, Álom dala, Kirekesztés, Leszakadt ég zászlaja, Kötések oldása, Napszállta

 

2016 Top 8
Korforduló (2016 Évzáró)
(Korforduló – A régi Új Hullám formátum új megnevezése. A 2016-os évszám pedig az adott év metáját határozza meg. Ennek függvényében a játékosok a következő kiegészítők lapjait használhatják pakliépítéshez: Kötelékek, Kárhozat Szilánkjai, Idők Tengere, Ősök ébredése, Menekülés Rualanból, Cranta öröksége. Ezen felül természetesen használhatók a 2011-2016 között osztott ultra lapok, kivéve az Ellana-szentélyt.)

Lebonyolítás
– Egyenes kiesés, irányított sorsolással és a helyosztók lejátszásával.
– 3 forduló, 2 órás időlimit, 2 nyert meccsig (bírói büntetés az időhúzásra, döntetlennél kockadobás).

Kezdő párosítások:
A: Panyik Zoltán – Dr. Balogh Attila Márton
B: Kriston Dávid – Mezi Tamás
C: Kecskeméti Zsolt – Tóth Dániel
D: Nagy Péter – Nyakacska Balázs

Elődontők: E: A1-B1; F: C1-D1
Vígaszág: G: A2-B2; H: C2-D2
Döntő: E1-F1
3. helyért: E2-F2
5. helyért: G1-H1
7.helyért: G2-H2

Januári Örökség küldetés:
Minél több híresség irányítása egyazon pillanatban. A küldetést teljesítő játékosok kapják a pontokat.

Díjazás:
– Nevezőnként 3 kiegészítő kerül a díjalapba, amit a versenyen elért helyezés alapján osztunk szét az összes játékos között.
(FIGYELEM! Ebből a díjalapból minden induló garantáltan 1 csomagot vihet haza az eredményhirdetéskor!)
– Minden nevező 3db Arannyal gazdagodik.
– Minden nevező egy névre szóló verseny-ticketet kap, melyet a játékosok a májusban megrendezésre kerülő Kékarcú Kiteljesedése draft versenyen válthatnak majd be. Ennek módja pedig, hogy a draft körök után a ticketet beváltó játékosok +1 Kékarcú Kiteljesedése kiegészítőt kapnak, melyet felhasználhatnak a pakliépítéshez.
(FIGYELEM! A ticket NEM az áprilisi bontott versenyhez használható, és névre szóló mivolta miatt másra NEM átruházható!)
– A több mint 100 kilométerről érkező játékosok, megkapják az utazók lapját, mely az Őrjöngő korg.

2016 Top 8 díjazás:
– Minden nevező 1db Arannyal gazdagodik.
– Minden nevező egy névre szóló verseny-ticketet kap, melyet a játékosok a májusban megrendezésre kerülő Kékarcú Kiteljesedése draft versenyen válthatnak majd be. Ennek módja pedig, hogy a draft körök után a ticketet beváltó játékosok +1 Kékarcú Kiteljesedése kiegészítőt kapnak, melyet felhasználhatnak a pakliépítéshez.
(FIGYELEM! A ticket NEM az áprilisi bontott versenyhez használható, és névre szóló mivolta miatt másra NEM átruházható!)
– A több mint 100 kilométerről érkező játékosok, megkapják az utazók lapját, mely az Őrjöngő korg.
– 1. hely: Bajnoki Serleg, 3 Azim Anakbut, 2 Ellana-szentély, 2 Energiafelszabadítás, 2 Alidari ágyas, 2 Shri En Igron, 2 Sárkánytánc, 1 Arany, 4 db válaszható 7/5/3 aranyas ultra
– 2. hely: 3 Azim Anakbut, 2 Ellana-szentély, 2 Energiafelszabadítás, 2 Alidari ágyas, 1 Shri En Igron, 1 Sárkánytánc, 4 db válaszható 7/5/3 aranyas ultra
– 3. hely: 2 Azim Anakbut, 2 Ellana-szentély, 2 Energiafelszabadítás, 1 Alidari ágyas, 1 Shri En Igron, 1 Sárkánytánc, 4 db válaszható 7/5/3 aranyas ultra
– 4. hely: 2 Azim Anakbut, 2 Ellana-szentély, 1 Energiafelszabadítás, 1 Alidari ágyas, 1 Shri En Igron, 1 Sárkánytánc, 3 db válaszható 7/5/3 aranyas ultra
– 5-6. hely: 1 Azim Anakbut, 1 Ellana-szentély, 1 Energiafelszabadítás, 1 Alidari ágyas, 1 Shri En Igron, 1 Sárkánytánc, 2 db válaszható 7/5/3 aranyas ultra
– 7-8. hely: 1 Azim Anakbut, 1 Ellana-szentély, 1 Energiafelszabadítás, 1 Alidari ágyas, 1 Shri En Igron, 1 Sárkánytánc, 2 db válaszható 7/5/3 aranyas ultra

A versenyen elérhető különleges vásárlási akció!
Több visszajelzést is kaptunk, hogy az Évzáró versenyen a vásárlás mellé osztott full artos lapok nagyon nehezen beszerezhetőek. Ennek pedig főként a nem megfelelő tájékoztatás volt az oka. Sajnos sokan nem voltak tisztában ezen lapok beszerezhetőségéről, így nem is megfelelően készültek fel azok megszerezhetőségére. Ezért úgy döntöttünk, hogy ezen lapokat még egyszer hozzáférhetővé tesszük 1-1 rendezvény keretein belül. Azért, hogy ezen lapok értéként ne nagyon csökkentsük, az adott versenyen korlátozott számban lesznek csupán hozzáférhetők (a limitált készlet erejéig).
A fórumtalálkozón megrendezett versenyeken nevezők, a következő vásárlási akciókat vehetik igénybe:

Reneszánsz Akciós Csomag – 8500 Ft.

(Reneszánsz – A régi Arany középút formátum új megnevezése.)
A csomag tartalma 1-1db a következő kiegészítők 1 egyedit tartalmazó változatából (kivéve Legendák): Zászlóháború, Acél és Ármány, Hétarcú Birodalom, Sivatagi Vihar, Árnyékháború, Krán törvénye, Legendák (választható), Dúlás, Relikviák rabjai, Sötétség gyermekei, Kötelékek, Kárhozat Szilánkjai, +1 ajándék Coronella full artos lap.
Tehát összesen 12 csomag.
(FIGYELEM! A vásárlások függvényében nagy valószínűséggel ezen akció keretében lesznek utoljára hozzáférhetők a Relikviák rabjai és a Sötétség gyermekei kiegészítők!)

 

Mitikus Akciós Csomag – 18000 Ft.

A csomag tartalma 5-5db a következő akár Mitikus ritkaságú lapokat tartalmazó kiegészítőkből: Idők Tengere, Ősök ébredése, Menekülés Rualanból, Cranta öröksége, Erioni éjszakák, +1 ajándék Coronella full artos lap, +1 ajándék Kiválasztottak díszdoboz .
Tehát összesen 25 csomag

(FIGYELEM! Az akciós csomagnak nincs garantált Mitikus tartalma!)

A versenyen megszerezhető lapok:

  

Részletek

Dátum:
2018. január 20.
Esemény kategória:

Helyszín

10 Minutes Bistro&Cafe
Futó u. 47-53.
Budapest, 1082 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
(061) 799 19 66
Honlap:
http://10minutes.hu/

Szervezők

Magyar Máté
Szabó Péter
Csörnök Tamás