Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Évzáró verseny 2017

2017.12.09

Idén 20 éves a kártya. Ennek jegyében egy rendhagyó évzáró kerül kiírásra idén. Megpróbáljuk megeleveníteni a múltat, emlékezni elvesztett legendáinkról és felvázolni a jövőt. A múltba tekintés egyik része, hogy idén ismét 2 párhuzamos verseny fog futni az évzárón, mint anno a mágus és adeptus verseny. Majd a legjobbak bontott paklis mérkőzéseken mérhetik össze erejüket. A nap folyamán megmérettethetnek a jelenlegi ÚH meta legjobbjai, ahogy előkerülhetnek a 90-es évek legnépszerűbb lapjai is. Emellett próbálunk kedveskedi az AKÚ kedvelőinek és a megrögzött gyűjtőknek is. Nem utolsó sorban pedig szeretnénk megemlékezni elvesztett játékos társainkról Pálinkás Lászlóról és Nagy “Muay Thai” Andrásról. A nap végét pedig mini fórumtalálkozóval zárnák. Kell ennél több?
Lássuk a kiírást a maga nyers valójában!

Időpont:
2017.12.09. (szombat)

Nevezés:
9:30-tól pakli lista leadásával. A játékosok ÚH és PLEV formátumú versenyek valamelyikére nevezhetnek. Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy pontosan és olvashatóan megírt laplistával érkezzen! A paklikat a verseny során szúrópróbaszerűen ellenőrizni fogjuk.

Kezdés:
10:00-tól kezdődik az első forduló. Igyekszünk pontosan 10 órakor kezdeni, kérünk bennetek, úgy kalkuláljatok az utazással (verseny előtt még a lapok beszerzésével, pakli lista írásával), hogy ne kelljen emiatt csúszni!

Nevezési díj:
3500/3000 Ft. Szeretnék megköszönni, hogy messziről érkezett játékosok is képviselik megyéjüket ezen a rangos eseményen, ezért vidéki játékosok (nem budapesti és nem Pest megyéből érkezők) nevezési díját 500 forinttal mérsékeljünk, így 3000 forintért indulhatnak.

Szorzó:
A verseny eredményei 4x-es szorzóval számítanak bele a 2018-as ranglista pontszámába.

Helyszín:
10 Minutes Bistro&Cafe
Budapest, 1082. Futó u. 47-53. (a Corvin sétányon)

Formátum:
Új hullám (ÚH), 6 forduló, 45 perces időlimit.

Pálinkás László Emlékverseny – Gyakori/Átlagos (PLEV), 6 forduló, 45 perces időlimit.
(Tiltott lapok: Szárnyas Vigyázó, Huri, Ranagol Paplovag, Kötések Oldása, Emír Lányának kiszabadítása, Kapcsolattal Felruházás, Kígyószekta Szolgálója, Leszakadt ég zászlaja Concordia, Álom Dala, Ófa Ága, Csapdák Terme, Kincses kamra)

Szárnyas vigyázó          Kapcsolattal felruházás    

Leszakadt ég zászlaja  Concordia  Álom dala  Ófa ága  Csapdák terme  Kincses kamra

Különleges szabály
[állandó képességmegszakító képesség] A játékos kivehet pontosan egy darab A kiválasztott akaratáA kiválasztott akaratát a cserepaklijából, majd kezébe veheti. A képesség a játék hátralévő részében nem alkalmazható játékosa számára.
(FIGYELEM! Akik nem rendelkeznek az adott lappal, azok a verseny során azt jelzőzhetik.) A cserepakliba nem kell külön regisztrálni a lapot, és Kiválasztott Akarat miatt nem kell cserepaklit csinálni.

A versenyek győztesei Bontott formátumon döntik el, hogy ki a 2017-es év Bajnokok Bajnoka. Ehhez 6-6 tetszőlegesen választott Új hullám (ÚH) kiegészítőt bontanak. A kibontott csomagok Gyakori és Átlagos lapjai korlátozás nélkül, a többi lap közül pedig maximum 3 Egyedi vagy 1 Mítikus kártya használható fel a pakliépítéshez. (Kezdő toronyszintek (a csomagokból bontottakon kívül): Kláncsarnok, Tükrök terme, Győzelmi oszlop, Küzdőverem, Argureni bálterem, Legendás taverna, Sötétség verme)

Kláncsarnok  Tükrök terme  Győzelmi oszlop  Küzdőverem  Argureni bálterem  Legendás taverna  Sötétség verme

A játszma zárt környezetben bírói felügyelet mellett 2 győzelemig tart!
FIGYELEM! Az egyes versenyek győztesei amennyiben nem tudnak vagy nem szeretnének megmérkőzni a Bajnokok Bajnoka címért, lemondhatnak az általuk nyert verseny következő helyezettjének javára. Amennyiben valamely verseny első 3 helyezettjének egyike sem kíván megmérkőzni a címért, annyiban automatikusan a másik verseny győztese lesz a Bajnokok Bajnoka.

Küldetés, avagy a Harcművész útja:
Az évzáró questjével a 4 éve elhunyt játékosunkra Nagy “Muay Thai” Andrásra emlékezünk.
Hajts végre sikeres sorelhagyó manővert harcművész főkasztú kalandozóval, majd nyerd meg a meccset.
A questet sikeresen teljesítők jutalma 1 Sárkánytánc nevű lap. 

Díjazás:
– Nevezőnként 5 kiegészítő kerül a díjalapba, amit a versenyen elért helyezés alapján osztunk szét az összes játékos között. (FIGYELEM! Ebből a díjalapból minden induló garantáltan 2 csomagot vihet haza az eredményhirdetéskor!)
– Minden nevező 3db Arannyal gazdagodik.
– Minden nevező megkapja az évzáró lapját, amely az Azim Anakbut. (A lapból ranglista helyezéstől függően további példányok szerezhetők.)
– Kedveskedve az AKÚ formátum kedvelőinek és a gyűjtőknek, minden nevező tovább gazdagodik 1db U483-as sorszámú lappal, amely egy népszerű AKÚ mechanikát gazdagít. (FIGYELEM! A lap kizárólag az eredményhirdetéskor vehető át és osztása után, kizárólag Arany Közép Út (AKÚ) és Hagyományos formátumokon használható!)
– Az Évzáró questjét teljesítők 1db Sárkánytánc nevű lapot kapnak.
– Az egyes versenyek győztesei megkapják Shri En Igron lapját (hisz mégiscsak ez a régió legnagyobb versenye).
– A 2017-es Bajnokok Bajnoka címért indulók megkapják az általuk bontott 6 Új hullám (ÚH) kiegészítőt, ezen felül a győztes további 3db Shri En Igron és 1db Azim Anakbut, míg a vesztes további 1db Shri En Igron és 1db Azim Anakbut lappal gazdagodik. (FIGYELEM! Ezen díjak csak azon esetben kerülnek kiosztásra, ha a döntő meccs ténylegesen lejátszásra kerül. Amennyiben elállás miatt ez nem történik meg, a Bajnokok Bajnoka “csupán” további 12 csomag általa választott bontatlan Új hullám (ÚH) kiegészítővel gazdagodik!)
– A versenyen tovább meglepetések és tárgynyeremények várhatók!

…és ha még mindig fenntartásod lenne kedves játékos…

– Ezen felül a résztvevők letéti díjazásban is részesülnek. Egy névtelen felajánlás keretében minden induló aki részt vesz az évzáró versenyen és befejezi azt, az a következő termékbemutató bontott versenyen a nevezéskor 1 általa választott Új hullám (ÚH) kiegészítőt kap ajándékba. E neves gesztust a Deltavision, mint kiadó megfejeli további 1 Új hullám (ÚH) kiegészítővel. (Tehát az a játékos, aki nevez a következő termékbemutató bontott versenyre, és részt vett az Évzáró versenyen, INGYEN 2db kiegészítőt kap!)

Ranglista:
Idén a ranglista eredményei nem véletlenül nem kiemeltek. Egy technikai probléma miatt a korábbi ranglista eredménye törlődtek, és pótlásuk nagyon körülményes volt. Sajnos abban sem vagyunk biztosak, hogy minden egyes eredményt pótolni tudtunk. Ezért a kiadó nevében elnézést kell kérnünk a játékosoktól! A jövőben egy teljesen megújult ranglista és versenyfelület fog a játékosok rendelkezésére állni. Ezen felület tesztelésére a meglévő versenyjelentések felhasználásával alkotjuk meg az idei ranglistát. Azonban könnyen lehet, hogy ezen jelentések hiányosságai miatt a ranglista helyek nem a valóságot tükrözik. Éppen ezért az idei ranglista díjazásai nincsenek élesen elkülönítve egymástól. Ezek függvényében a következő mennyiségű évzáró lapok kerülnek pluszban kiosztásra, melyeket a játékosok a nevezéskor vehetnek át.

1-8. helyezett: +2 Azim Anakbut
9-16. helyezett: +1 Azim Anakbut

(FIGYELEM! Az évzáró verseny eredményei már nem befolyásolják a ranglistát!)

Mini fórumtalálkozó:
Akik kivárják a verseny végét (tehát kíváncsiak, hogy ki is lesz a 2017-es év Bajnokok Bajnoka), azoknak egyfajta mini fórumtalálkozót tartunk, hisz a döntő meccs zárt környezetben zajlik, annak játszmáit nem lehet megzavarni.

A versenyen megszerezhető lapok:

        

Részletek

Dátum:
2017.12.09
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

10 Minutes Bistro&Cafe
Futó u. 47-53.
Budapest, 1082 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
(061) 799 19 66
Honlap:
http://10minutes.hu/

Szervezők

Csörnök Tamás
Magyar Máté
Szabó Péter